2777
2789
عنوان

میدونم ازدواج نمیشه کلا میگم فقط برای کراش زدن اون حسی پیدا میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 38 پست
خب ارتباط داشته باشم مگه میخواد منو قفل و زنجیر کنه؟!هر وقت کیس مناسب ازدواج اونی که به دلم بود پیدا ...

ینی چی اینو تو اب نمک نگه داری هر وقت خواستی بری با یکی دیگه

با عرض معذرت این هول بازیه دوست عزیز

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
ولی چقد شبیه منه فکرت منم تا حالا به پسرای هم سن خودم علاقه ای پیدا نکردم مردای پخته رو خیلی بیشتر د ...

اخه به قران پسرای الان مثل پسرای قدیم نیستن

یا هولن یا الکی گیر بهت میدن

این حدااقل یه ادم پخته و تحصیل کردست قدر یه دختر خوب بهتر میدونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه به قران پسرای الان مثل پسرای قدیم نیستنیا هولن یا الکی گیر بهت میدناین حدااقل یه ادم پخته و تحصی ...

موافقم من به هیچ عنوان حاضر نیستم وارد رابطه شم با پسرای الان 

اصلا هم سن برام مهم نیست

ینی چی اینو تو اب نمک نگه داری هر وقت خواستی بری با یکی دیگهبا عرض معذرت این هول بازیه دوست عزیز

نه عزیزم من نگفتم برای دوستی برم با یکی دیگه گفتم وقتی دیدم یه خاستگاری دارم که به دلم خیلی نشسته باهاش ازدواح میکنم

فعلا اون ادم مناسب پیدا نکردم

نمیشه که کل جوونیمو بذارم به پای این اقا

من و این احتمال ازدواجمون خیلی کمه

موافقم من به هیچ عنوان حاضر نیستم وارد رابطه شم با پسرای الان اصلا هم سن برام مهم نیست

بخدا با چند تا حالا پسر خوب من تو ارتباط بودم اصلا ننیتونستم باهاشون ارتباط بگیرم  دست خودم نبود

نه عزیزم من نگفتم برای دوستی برم با یکی دیگه گفتم وقتی دیدم یه خاستگاری دارم که به دلم خیلی نشسته با ...

خب اره 

ولی در کل موافق حرفتم 

تو تلاشتو بکن فقط مواظب باش یه وقت منحرف از اب در نیاد که فقط قصدش سواستفاده باشه 

بخدا با چند تا حالا پسر خوب من تو ارتباط بودم اصلا ننیتونستم باهاشون ارتباط بگیرم دست خودم نبود

منم همینم خیلی بچن 

کلا پسرای الان از دخترا لوس ترن

لوسم نباشن هولن 

هیچ کدوم شونم دنبال رابطه سالم نیستن

خب اره ولی در کل موافق حرفتم تو تلاشتو بکن فقط مواظب باش یه وقت منحرف از اب در نیاد که فقط قصدش سواس ...

بخدا سر کلاساش انقد جدیه اصلا هول دختر نیست بلاخره ادم ادم هول تشخیص میده دیگه

منم انقد بخدا خنگ نیستم اگه دیدم داره فقط سولستفاده میکنه میرم دنبال زندگیم

ولی اینکه جوونیمو میگی دارم حروم میکنم با این مخالفم چون اون کیس مناسب ازدواج اونی که خیلی به دلم بشینه رو پیدا نکردم

پس اون چه باشه چه نباشه والله فرقی به حال من نمیکنه

انقدر طرز تفکرات بچگانه که هیچی نگم بهتره هرکاری دوست داری بکن 30سالت که شد میفهمی چقد بچه بودی

کجاش بچگانست‌؟

اینکه میگم یه ادم درست و حسابی هر وقت پیدا شد ازدداج میکنم؟

الان این اقا نباشه تو زندگی من زود کیس ازدواجم پیدا میکنم🙄

بخدا سر کلاساش انقد جدیه اصلا هول دختر نیست بلاخره ادم ادم هول تشخیص میده دیگهمنم انقد بخدا خنگ نیست ...

نه بابا 

نمیگم جوونیتو حروم میکنی اصلا هم مهم نیست از نظرم 

اگه ادم خوبی باشه خیلی هم خوبه 

مثلا این همه ادم با هم سن و سال خودشون بودن زندگیشون جهنمه 

مهم درکه و احترام 

نه بابا نمیگم جوونیتو حروم میکنی اصلا هم مهم نیست از نظرم اگه ادم خوبی باشه خیلی هم خوبه مثلا این هم ...

دوستای خودم بودن دیگه یه سریشون کلا به ازدواج دیگه بدبین شدن میگن عاشقیم بدبین شدیم ازدواج نمیخوایم

حدااقل این کاری نمیکنه که کلا از ازرواج منصرف بشم افسردگی بگیرم

تو اسیبی که اون میتونه بهت برسونه رو نمیفهمی وگرنه مشکل من با بقیش نیست

اندازه اسیبی که جوونا میزنن بهت بدتر نیست اگرم اسیبی بهم زد حداقلش اینه دیگه سر کلاس نمیرم کلا فراموشش میکنم