2777
2789

یه استاد تو دانشگامون هست که ۵۰سالشه خودشم سر کلاس گفته که طلاق گرفته سر یه مبحثی که داشت توضیح میداد بین حرفاش گفت

قبلا قاضی ویژه قتل بوده رییس دادگستریم بوده بازرس یه استانم بوده الانم استاد و وکیل دوتا دفتر وکالت داره تو بالاشهر تهران که فقط اونجارو نظارت میکنه

قیافش مردونست خیلی اصلا خوشگل نیست و قدشم بلنده

به نظرتون جدا از سن و اینکه یه بار ازدواح کرده یه همچین مردی به یه دانشجو دختر راحت پا میده؟

یعنی اینجور استادا زود دل میبازن؟

نظرسنجی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه تو چرا میخوای جوونیتو بذاری واسه این حسا بزام بیشتر سواله

مگه میخوام ازدواج کنم باهاش؟

از این جوونای از خود راضی و لوس خیلی بهتره حدااقل یه مرد جاافتادست

پسرای الان اصلا درست و حسابی نیستن همشون مثل دخترا ناز دارن منم اعصابم نمیکشه

مگه میخوام ازدواج کنم باهاش؟از این جوونای از خود راضی و لوس خیلی بهتره حدااقل یه مرد جاافتادستپسرای ...

از بین پسرا امروزی کیس مناسبت هم هست. مردی که ۵۰ سالشه فقط فانتزیه برات وگرنه چه نیاز عاطفی و روانی از تو میتونه برطرف کنه

از بین پسرا امروزی کیس مناسبت هم هست. مردی که ۵۰ سالشه فقط فانتزیه برات وگرنه چه نیاز عاطفی و روانی ...

اره کیس مناسب هست ولی من فعلا به فکر ازدواج اینا نیستم

یه کیس خوب هر وقت برای ازدواج مناسب دونستم ازدواج میکنم

خب تصمیمت چیه حتما میخوای باهاش ارتبط داشته باشی دیکه تا ابد که نمیخوای کراشت بمونه

خب ارتباط داشته باشم مگه میخواد منو قفل و زنجیر کنه؟!

هر وقت کیس مناسب ازدواج اونی که به دلم بود پیدا شد ازدواح میکنم