2777
2789

لطفا پدر مناسبی رو برای آینده بچه نیومده انتخاب کنید اگه راه نمیاین با شوهرتون اگه نمیسازین چرا بچه میارین چرا یه نفر دیگه همراه با خودتون بدبخت میکنین 

اگه بچتون قرار نیست اون عشق و محبت رو از پدر ومادرش ببینه شما چرا میارین بابا یه آدم میارین هاا 

اگه همسرتون مناسب نیست میدونین پدر خوبی نمیشه 

اگه قرار نیست پشت بچتون باشین اگه قراره همه جا تنها یه تنه جلو بره اگه قرار نیست هیچ جا جلو هیچ کس دفاع کنین ازش اگه اونقدر قدرت ندارین از بچتون مراقبت کنین به معنای همه چی مراقبت  اینکه پشتش باشین اینکه یه زخم نشیم رو زخماش اینکه شماهم مثل بقیه حرفهاتون رو بزنید بچه نیومده شما رو خوشبخت کنه لطفا آرزوهای موندتون رو اونا پیاده نکنید اگه قرار نیست خانواده گرم بهش بدین اگه باید از تصمیم ها و کار های شما از حرفهای شما هم‌بترسه لطفا نیارین 

امضام🖤

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینجا می گم لعنت دو عالم به اون احمق بی فکری که برای "مادر شدن" خودش بچه میاره

مرده شور اون "مادر شدنت" رو ببرن وقتی قراره کل زندگی بچه بشه حسرت

خود من آرزومه هیچ وقت نبودم مادرم بدترین ظلم رو بهم کرد

عزیزم اینجا انقدر خودشونو دوست دارن و خودخواهن تو بدترین شرایط مالی یکیو بدنیا میارن اگر مادری در وجودشون بود یکم به ناراحتی های بچشون اهمیت میدادن نه اینکه بچه بیارن

بعد بیان به این چیزایی که میگی توجه کنن؟ عمرا

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
سر صبحی یه صحنه دیدم کباب شدم یه مادر گوشه خیابون بچه قنداقه را خوابونده بود و گدایی می کرد😔

وای وای دلم میخاد این زنارو تیکه پاره کنم..عرضه نداری کار کنی پول دربیاری اون طفلو چرا دنبال خودت اوردی گدایی

موافقم 

بچه دار شدن در عین حال که شیرینه باید با فکر و برنامه باشه

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

عمراهرچی خودخواه تر و بی مسئولیت تر اتفاقا اصرار به بچه دارشدن وتعدادی اوردن بیشتر

بله یه بزرگواری میگفتن بچه برا گدا هستش مسخره میکرد بعدها به حرفش رسیدم نن رو مورد خطاب قرار ندین نقل قول کردم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
حقاینجا طرف شوهرش خیانتکاره هروز کتکش میزنه نون پیدا نمیکنن بخورن تو خونه مادرشوهر زندگی میکنن ی بچه ...

وه چه تاپیکای زیادی که از این دست دیدیم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره