2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج داره ارج داره😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2095 بازدید | 167 پست
من هرسال یه چادر خوب و یه کیف خوب میگیرملباس خونگی هر موقع دستم باشه میخرم مخصوصا تیشرت رنگ روشنمثلا ...

وای عزیزم عاشقت شدم آفرین واقعا شیک هستی 

عزیزم خودت دوختی که انقد ارزون افتاد؟

اگه به همین حرفایی که بهت زده فکر کنی دیگه نباید دلت واسش بسوزه

انقدر گفته که دیگه عادی شده برام اولاش گریه میکردم ناراحت میشدم ولی بازم شلخته بودم اصن شلختگی تو خونم نمیدونم باید چکنم😮‍💨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودش چندبارم گفته تازه یا همش کسی رو میبینه به خودش میرسه میگه اینجوری بکن 😥چیکار کنم از مجردی شلخت ...

من یه تاپیک زدم در مورد خانومایی مثل تو که دلشون نمیاد برا خودشون خرج کنن .ولی نمیشه لینک گذاشت بخون شاید تلنگری برات بشه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

برعکس دوستان که میگن شوهرت چرا اینجوری گفت من حق رو کاملللللل به اقا میدم اصلااااا شلختگی برا زن خوب نیست عزیزم نسبت به درامد همسرت خرج کن ادم باید همه چیزش بجا باشه پس انداز بجا خوراک بجا پوشاک بجا با برنامه پیش برو من با دوتا بچه از الان دارم خورد خورد لباسا عیدمونو نیخرم والا نه خیلیم برم گرون بخرم یه جیز نرمال لباس خونگی اصلاااا پاره نمیپوشم اسی به خودت بیا شوهرت دوستت داره که بهت میگه چرا ازش خورده میگیری دوست داره دوست داره شیک باشی به روز باشی 

انقدر گفته که دیگه عادی شده برام اولاش گریه میکردم ناراحت میشدم ولی بازم شلخته بودم اصن شلختگی تو خو ...

به خودت بیا لختگی باعث میشه اعتماد بنفستم بیاد پایین بچتتم مث خودت چرا فک میکنی شلختگی حسنه

برای چی انقدر دلت می سوزه واقعا داری خودتو نابود می کنی به خاطر اون...با وجود داشتن نوزاد چطور خیاطی ...

واقعا دارم نابود میشم واقعا گاهی دلم میخاد خودکشی کنم به سختی خیاطی میکنم هفته ای شاید ی لباس بتونم برا دخترم بدوزم که اونم نمیتونم دخترم خیلی کم لباس داره فقط ۲تا رکابی۲تا استین کوتاه ۲تابلند خب بچه کوچیکم مرتب کثیف میکنه یوقتایی وقت حمومش میشه دوتاش کثیفه هی باید منتظر باشم که کی وقت کنم لباساش بشورم که ببرمش حموم

انقدر گفته که دیگه عادی شده برام اولاش گریه میکردم ناراحت میشدم ولی بازم شلخته بودم اصن شلختگی تو خو ...

همین الان برو هر چی لباس رنگ و رو رفته و پاره داری بنداز اگه هیچی نموند به شوهرت بگو هیچ لباسی ندارم بریم خرید کنم

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
واقعا دارم نابود میشم واقعا گاهی دلم میخاد خودکشی کنم به سختی خیاطی میکنم هفته ای شاید ی لباس بتونم ...

توروخدا انقدر خودتو اذیت نکن برو آماده بخر...چه جوری با بچه کوچیک خیاطی میکنی آخه...

به قول مادرم خرج کن بفهمه زن خرج داره ،وگرنه هوس زن جدید میکنه😁

من هرماه بلا استثنا برای خودم خرید میکنم،یه ماه مانتو یه ماه شلوار،حتی یه ماه مثلا لباس زیر،الان لباس توخونه ندارم باید بگیرم،فشار نمیارم،ولی میخرم برای خودم،خرید حتما میکنم،

مردا ذاتا دوست دارن برای زنشون خرج کنن،

حتما شاغلی که انقد شیکی

نه گلم اتفاقا خانه دارم قبلا شاغل بودم اصلااا وقت نمیکردم اما الانه مثلا یه مانتو پاییزه گرفتم ۳۴۰ تومن با اینکه چند تا دارم مناسب میخرم اما مدام یه تیپ رو نمیزنم والا تمام افراد دور برمم همینن جز یکی که با اینکه وضع مالی خوبه اما حالت به هم میخوره از لباساش

به خودت بیا لختگی باعث میشه اعتماد بنفستم بیاد پایین بچتتم مث خودت چرا فک میکنی شلختگی حسنه

خیییلیی اعتماد بنفسم پایین خیلی کمروم خیلی مشکل زندگی متاهلی دارم جدا از اونا میل چندانی به رابطه ندارمزترس دارم همش واسه اینه سن کم ازدواج کردم مجبورم کردن به شوهر کردن هی....