2777
2789
عنوان

خییییلی عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من برای هردوتا بچم خیلی ناراحتم ...ما این همه بچگی کردیم هرروز بازیو پارکو....این وضع اعصاب و روانمونه وای بحال این بچه ها یکسره تو خونه زندانین

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

استارتر با شوهرت صحبت کن دو‌هفته یه بار سه هفته یه بار برید پارکی جایی سه نفری،باور کن برای بچه مهم نیست کجا باشه فقط با هم باشید یه غذایی چیزی هم ببرید با هم بخورید

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

خاهر منم اصالتا همدانیم ولی بخاطر کار شوهرم رشت ساکنیم باردارن هستم تکو تنها خونم ولی افسردگی ندارم

معمولا خودمو سرگرم میکنم با ورزش یا خرید یا فیلم 

توام سرگرم کن خودتو

و اینکه برو لوازم تحریر از این پازلا یا نقاشی فکری اینا بگیر با بچت بازی کن یا وسیله بگیر یه کار دستی ساده درس کنید با هم خیلیممم باحاله 

توی برنامه pinterestدانلود بکن اونجا سرچ بزن کار دستی خیلی ساده میتونی درس بکنی

هوای بچتم داشته باش خودتو نباز

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا من برای هردوتا بچم خیلی ناراحتم ...ما این همه بچگی کردیم هرروز بازیو پارکو....این وضع اعصاب و ...

منم همش فکر میکنم این روزای بچگی دیگه برنمیگرده

الان باید بازی کنه،کلی بچه دور و برش باشه

اما این زندگی تنها رو من براش ساختم

جدید نیستم دوستان🫶🏻،کاربری دوممه برای سوالام🤗
استارتر با شوهرت صحبت کن دو‌هفته یه بار سه هفته یه بار برید پارکی جایی سه نفری،باور کن برای بچه مهم ...

هییییچ جوره امکانش نیست

داغونم عزیزم،روحم داره سابیده میشه

وقتی میبینم فقط منم ک همیشه زندانیم

همه،همه چیزشون سرجاشه

خاهر منم اصالتا همدانیم ولی بخاطر کار شوهرم رشت ساکنیم باردارن هستم تکو تنها خونم ولی افسردگی ندارمم ...

مسئله الان خودم نیستم عزیزم

بعضی وقتا ازم میپرسه مامان رامسر کجاست؟چه شکلیه

شیراز چه شکلیه

پونه چیه؟دریا چجوریه

داغون میشم،متوجه منظورم هستی

چند روزه دارم فک میکنم شاید اگه بچه یه پدر مادر دیگه بود بهتر میشد

یکی دوتا کلاس میرهولی خودت که میدونی کلاسا جایگزین تفریح نمیشن

خب دیگه.. خودت که میگی تو فرصت مناسب پارک و سینما و شهر بازی میبریش... تعطیلات تابستون و عید هم انشالله مسافرت میرید.. دیگه چی میخوای؟ 

فکر کردی بچه های دیگه هر ماه یه مسافرت میرن؟ تو این اوضاع اقتصادی اکثرا همینن