2777
2789

لطفن بگید

دکتر سونو گفت بتا  1000 شد واژینال نشون میده

اما دکتر زنان گفت بتا 3000 نشون میده

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوایل بارداری سونوگرافی واژینال انجام ندین خطرناکه واقعا

الان من سوالم این نیست

لطفن اگر جواب سوالم رو میدونی بگو

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
دکتر زنان چرت گفته

خودمم حدس زدم

ممنون

اوایل بارداری سونوگرافی واژینال انجام ندین خطرناکه واقعا

زیر ۹ هفته فقط سونوی واژینال انجام میشه

کی گفته خطر داره

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
زیر ۹ هفته فقط سونوی واژینال انجام میشهکی گفته خطر داره

من از شش هفته سونو شکمی دادم و دکتر زنانم مخالفه میگه باعث سقط میشه حتی تهدید به سقط بودم گفت انجام نده اصلا 

ولی جدیدا اینجا دیدم تا طرف باردار میشه سریع سونوگرافی واژینال

هرچی آرزوی خوب مال تو 
سوالتون رو نمیدونم برای سلامتی خودتون و جنین گفتم

شما بر مبنای حرف کدوم متخصص این توصیه رو میکنید؟

همه متخصصان زنان و رادیولوژی تایید میکنن ک زیر ۹ هفته واژینال بعد از ۹ هفته ابدومینال

هیچ خطری هم نداره

چون دستگاه تو دهانه رحم قرار میگیره درحالیکه بچه تو خود رحم لانه گزینی میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
من از شش هفته سونو شکمی دادم و دکتر زنانم مخالفه میگه باعث سقط میشه حتی تهدید به سقط بودم گفت انجام ...

دکتر زنان شما احتمالا سواد کافی نداشته

شما از هر متخصصی سوال کنی بهت میگه سونوی واژینال هیچ تهدیدی برای جنین نداره چون دستگاه تو دهانه رحم قرار میگیره

بچه ک تو دهانه نیست تو خود رحم لانه گزینی میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
شما پزشک هستید؟!

مگه حتما باید پزشک باشی ک بدونی؟

از متخصص زنانم سوال کردم 

وقتی برای تشکیل قلب سونوی واژینال نوشت چون علمشو نداشتم نگران شدم ایشون کامل برام توضیح داد ک جای هیچ نگرانی نیس کوچکترین آسیبی ب جنین وارد نمیشه

باز از متخصص رادیولوژی هم وقتی داشت سونو میکرد پرسیدم ایشون هم حرفای دکترم رو تایید کرد

اطرافیانم ک رفته بودن ب اونا هم پزشکاشون همین حرفو زدن دیگه خیالم راحت شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️