2777
2789
امشب با شوهرم بحث کردیماز ته قلبم حس کردم دوسم ندارههذچند هی وسط حرفاش میکفت من جونموبرات میدم

نه اینطوری فکرنکن مردا همه همینطورن گاهی اوقات مشکلات زندگی خشن و سرد نشونشون میده.توی بحث جدی نگیرشون خودشون نیستن

درستو بخون پول خودش میاد.ورزش هم برو درکنارش توی خونه برقص یا برو پیاده روی پارتنرت هم تلاش کنه دنبا ...

پول خودش میاد چه حرفیه پس چرا تا حالا نیومده دیگه تو پیری به چه دردمون میخوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنده بودن بابام

حیف نمیشه بکشمش

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

نه اینطوری فکرنکن مردا همه همینطورن گاهی اوقات مشکلات زندگی خشن و سرد نشونشون میده.توی بحث جدی نگیرش ...

خیلب درد دارم 

هرچند‌  دقیقه پهلوی راستم ی تیر میکشه

نمیدونم خطرناکه یا نه

انقد غصه خوردم امشب گریه کردم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  چشم غمها بشودکورتومستانه بخند  
اخ.این دردو درک میکنم از دل وجون.

هیچ کاری هم نمیشه کرد

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
فوت بابام، مشکلات درسی، مشکلات خانوادگی، مشکلات مالی، مشکلات شخصیتی

تسایت میگم عزیزم..ببین این مشکلاتو منم داشتم ب بدترین شکل.اما خودمو از شرایط دور کردم.بسنج شرایط رو و هرطور شده دور شو.من مشکلات خانوادگی داشتم و مستقل شدم.رفتم سرکار.همه چی خوب شد

شرایطم جوریه نمیتونم پدر و مادرم رو ببینم و این بزرگترین خلا زندگیمه

ای جانم.صبرکن.منم۶ماه مادرپدرمو ندیدم.بالاخره شرایط اینجوری نمی مونه اما صبرهم لازمه

درستو بخون پول خودش میاد.ورزش هم برو درکنارش توی خونه برقص یا برو پیاده روی پارتنرت هم تلاش کنه دنبا ...

ممنون از دلگرمیت عالی بود😍🥺

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)