2777
2789

ن مامانم نه مادرشوهرم نگه نمیدارن منم موندم واقعا کجا بذارمشون ولی شدیداً دلم میخواد کار کنم خسته شدم از خونه داری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرم پنج دخترم دوسال ونیم به نظرت مهد اذیت نمیشن

پسرت میتونه مراقب دخترت باشه

خیلی خوبه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
واقعا خسته شدم من مجرد بودم سرکار میرفتم به اون سبک زندگی عادت دارم خانه داری برام سخته دلم میخواد ش ...

منم شاغل بودم حالا ب مادرم میگم بچه امو نگه دار قبول نمیکنه میگه من حوصله ندارم اصلا. خیلی بده ادم کسیو نداشته باشه دلشو خوش کنه خواستم وام بگیرم ماشین بخرم برا خودم 

منم شاغل بودم حالا ب مادرم میگم بچه امو نگه دار قبول نمیکنه میگه من حوصله ندارم اصلا. خیلی بده ادم ک ...

مامان من بچه خواهرم نگه میداره مال من نه مادرشوهرش بچه خواهر شوهرم نگه میدارم مال من نه هردوشون فقط توقعات مالیشون از منه وگرنه کاری برام نمیکنن

پسرم اتفاقا خیلی به دخترم هست همین الان هم وقتی گریه می‌کنه پسرم خیلی سعی می‌کنه هواش داشته باشه

یه کم صبر کن پسرت مدرسه ای بشه

دخترت هم سه سال رد کنه

اونوقت راحت تر میشه فرستاد مدرسه و مهد

خودت هم‌حتما برو سر کار

منم اشتباه کردم با بچه هام خونه نشین شدم

Be nice😊

یه کم صبر کن پسرت مدرسه ای بشهدخترت هم سه سال رد کنهاونوقت راحت تر میشه فرستاد مدرسه و مهدخودت هم‌حت ...

اره باید تا اونموقع صبرکنم فکرکنم آخه مدرسه هم تا ظهر چه کاری پیدا کنم تا ظهر باشه