2777
2789
عنوان

برادر شوهرم همش به شوهرم میگه افسارتو دادی دست زنت

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 67 پست
خیلی بیشعورانه اس خب انگار شوهرم از من میترسه یا نمیدونم خودش دور از جونش عقل نداره

واس منم همین میگه آنقدر عوضین اینجوری میگن که اختلاف بندازم که شوهرت تحریک کنن خلاف نظرت رفتار کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین مثلا برادر شوهر بزرگم کمک زنش میده بهش میگه زن ذلیلی مرد بیرون کار کنه تو خونه هم کار کنه میگه ...

شما هم با خنده بگو‌حالا ازدواج کردی هم میبینیم

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
اشکالی نداره خواهر افسار شوهرم هم دست منه منظور اینه که حرف حرف تو هست ولی وقتی شوهرت مشکلی نداره او ...

آخه اصن اینجوری نیس که حرف حرف من باشه ما مشورت میکنیم باهم بعد یکیمون قانع میشه بهترین تصمیم اجرا میشه همین 

به این میگه زن ذلیلی 

اصن از زندگی مشترک هیچی حالیش نیست 

همه دوستای شوهرم درباره شوهرم این فکر میکنن 

ما رفته بودیم مسافرت با 4 تا زوج ،مادر خرج ما بودیم 

همه خریدا با من بود همگی دائم تیکه می انداختن که فلانی زن ذلیله 

‌خونه خودمم همه خریدا رو خودم انجام میدم چون همسر صبح میره شب میاد از سرکار و به نوعی خودم کل و ظایف خونه و بچه هارو انجام میدم 

از خریدای معمولی گرفته تا خریدای سنگین خونه مثل وسایل خونگی،دکتر رفتن 

خلاصه بگم شوهرم فقط پول میاره 😁

چون فقط یه روز تعطیلی داره اونم جمعه که فقط خوابه

برای من و شوهرم هم فرقی نمیکنه کی چی میگه 

اینکه خوبه برادرشوهر من لجش گرفته بهش گفته برات چه آرزوها که نداشتم پله اول رو کج گذاشتی یعنی انت ...

باز خوبه تو‌ روت نمیگه 

برادر شوهر من خودش منو دید پسندید برای برادرش پیشنهاد داد گفته بود دختر سرسنگین خوبیه 

الان میگه خودم کردم که لعنت بر خودم باد اوردمش تو خانواده همه رو انداختم بجون هم 

منظورش اینه شوهرم موقع مجردی هرچی در میورد میداد خانواده اش الان نمیده میگه من نمیذارم یا میگه دخالت میکنی

واس منم همین میگه آنقدر عوضین اینجوری میگن که اختلاف بندازم که شوهرت تحریک کنن خلاف نظرت رفتار کنه

دقیقا تازه یجا با شوهرم به اختلاف خوردن میخواس باهاش قطع رابطه کنه شوهرم من نذاشتم گفتم جون مادرت همین مونده اینم بندازه گردن من