2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 15712 بازدید | 531 پست
این پیک می بازیا چیهکل دنیا پروسه ی بارداری یه معجزه میدونن شما داری نقضش میکنی؟ مطمئنی مادر دوتا بچ ...

کل دنیا بارداری را یه معجزه می دونند و من دارم نقضش می کنم؟ از کجا حرف من اینا برداشت کردی؟

خانم همونی که خیلی نایسه، کامنت من و خودت را یکبار دیگه بخون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه اینکه خودتون از خودتون تعریف کنید

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

با احتراممادر دو فرزند هستم و معتقدم زنها هم زیادی زایمان و بارداری را بزرگ کرده اندنه این که سخت نی ...

پیک می نباش 🫤 از همجنس خودت تعریف کن 

میبینی که مردا چون پشت همن قدرت مندن

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

با احتراممادر دو فرزند هستم و معتقدم زنها هم زیادی زایمان و بارداری را بزرگ کرده اندنه این که سخت نی ...

واقعا سخته مادر بودن...چه بارداری و چه مسئولیت هاش...دو دقیقه تو یک مهمانی نمیتونی بشینی و دائم باید حواست به بچت باشه.بزرگتر که شد ذهنت درگیر تربیت و رفیقاشه و بعد هم ازدواجش و... در حالیکه مردا خیلی مهم نیست براشون و اهمیت نمیدن.بعدش هم خانه داری واقعا سخته.تایم کاری مشخص نداری و ۲۴ ساعتها باید ظرف بشوری خونه مرتب کنی جارو بکشی و... بدون تعطیلی!من خودم کارمندم و فقط هفت ساعت در روز سر کارم و چهار ساعتش کار مفید دارم و بقیش آروم کار میکنم و بعد سر کار زمانم دست خودمه اما یک زن خانه دار اونطور نیست...زن شاغل رو خیلیا درک میکنم اما زن خانه دار رو نه! بعدش هم زن اگر بوفه می‌خره برا روحیش و شادی دلش می‌خره نه چش درآوردن

چرا واسه کسی که نمیفهمه انقدر از خودت مایه میزاریخیلی اشتباه میکنی فقط خودتو عذاب میدی و خسته میکنیپ ...

عزیزم مجبورم.

اگه یروز تمیز نکنم خونه رو گند ورمیداره خونه ای ک بچه کوچیک توشه باید نظافت کنی هروز.. غذارو هم ک مجبورم بپزم

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
واقعا سخته مادر بودن...چه بارداری و چه مسئولیت هاش...دو دقیقه تو یک مهمانی نمیتونی بشینی و دائم باید ...

عزیزم ممنونم از کامنت محترمانا تون...

البته من فقط نظرم را گفتم و منظورم این بود که سختی های ما زنها یه درصدش به خاطر سخت گرفتن های خود ماست و گرنه اگر ساده تر و مینیمال تر زندگی کنیم اینقدر هم خسته و اذیت نمیشیم....

بعد یه عده بدون این که حرف من را بفهمند اومدند میگند پیک می نباش

یعنی فقط باید یه چیزی بی ربط یا با ربط بگند بدون این که منظور طرف را بفهمند....

عزیزم ممنونم از کامنت محترمانا تون...البته من فقط نظرم را گفتم و منظورم این بود که سختی های ما زنها ...

درسته...می‌دونی چی زن بودند سخت می‌کنه؟عدم همراهی مرد و همدل نبودنش...اگر مرد همراه و همدل زن باشه زن کوه جا به جا می‌کنه...من به پسرم یاد خواهم داد که تو کار خونه کمک کنه،غذا بزاره،محبت کنه و...باباش اونطوریه و من مثل زنای دیگه عذاب نمی‌کشم و راحت زندگی میکنم...اما خیلی از زنا رو میبینم که تحت فشار زیادی هستن

حرفتون از پای بست اشتباهه،باید میگفتید قبول دارید کار در معدن سخت ترین کار دنیاست،وقتی میگی سخت ترین کار دنیا رو مردها انجام میدن انگار همه ی مردها تو معدن کار میکنن،تو دنیا کلی مرد هست که حتی راحت ترین کارها رو انجام نمیدن در اصل کاری انجام نمیدن ،سختی کشیدن ربطی به زن و مرد بودن نداره 

دیگ تو سایت خیلیا میدونن ک چق مرد ستیزم

ولی با توجه با اطرافیان خودم بنظرم سخت ترین کارارا برا مرداست

و نمیشه از زیر این واقعیت در رفت

هیچ خانمی مثل بابای من کارگری نمیکنه

بابت همین کارگر بودنش کم مونده بود س بار بود بکشنشش(بخوام تعریف کنم میشه ی تومار بزرگ)

یا داداشم ساعت پنج صبح میره شیرینی سرا تا ساعت نه شب شیرینی میپزه همین باعث شده افسرده شه حقوقشم ک زیاد نیست 

حتی بخاطر این ک کم نیاره بتونه این حجم از بیخوابیو خستگیو تحمل کنه ترامادول میخوره (هرچند با بدبختی ترکش کرد)

البته ناگفته نماند کار خیلی از خانما بشدت سخته 

باید سرکار نگاه هیز مردای اشغال رو تحمل کنن این خودش دردش از چاقوی تو قلب زیادتره

یا هستن خانمایی ک پرستار یا خدتمکارن و بهشون سر انجام وظیفه تجاوز شده و به معنای واقعی مرگو تجربه کردن بخاطر بچه هاشون‌ کم نیاوردن

و این از حتی کار معدنم سخت تره