2777
2789

خیلی استرس دارم این روزا، استرس مستاجری تو تهران

اگه خودمونو بتکونیم با وام و اینا میتونیم همینجا خونه بخریم ولی کار همسرم تهرانه و کار خوبیه و خداروشکر جای پیشرفت داره

اما هر چی به تاریخش نزدیکتر میشیم از استرس حالم بد میشه

منطقه ۱۰ میخوایم یه خونه‌ی نقلی رهن کامل کنیم، دعا کنین کاش صاحبخونه‌ی خوب گیرمون بیاد و تا وقتی تهرانیم بتونیم همون خونه بمونیم

از اسباب کشی بعدنا میترسم، خداروشکر دست تنها نیستم ولی از الان غصه‌ی خراب شدن وسایلمو گرفتم

با شوهرم خشک و سرد حرف میزنم چند روزه، همش میگم کاش تو تهران خونه داشت که انقد استرس نداشتم😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا حس خوبیه که شهر جدید ادمای جدید آلودگی تعطیلی تهران الان آلوده ترین شهره کره زمینه داریم خفه میشیم😂

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
حرص نخور گلم خدا تنتون سالم نگه داره اگه جای پیشرفت داره حتما برو

آره داره ولی خیلی استرس دارم، ۲۴ سالمه واقعا تجربه‌ی این چیزا رو ندارم، دلم برای خونواده و شهرم تنگ میشه

همه‌ی اینا رو میدونستم و آگاهانه انتخاب کردم اما الان نمیدونم چم شده

آره داره ولی خیلی استرس دارم، ۲۴ سالمه واقعا تجربه‌ی این چیزا رو ندارم، دلم برای خونواده و شهرم تنگ ...

تهرانی نصف عمرشون شمالن تو هم فرض کن مثل اونایی تعطیلات برو و بیا و برا جهیزیه هم چند تا تیکه مصرفی تا ببر که همش خراب نشه اذیتم نشی برای جابه جایی ایشاللا کار خوب و درآمد خوب برات شیرین میشه دلتنگی یادت بره

متاهل بشی باید اینارم قبول کنی که هرجا همسرت هست توهم باشی.. مستاجری سخته ولی باتلاشتون خونه هم میخر ...

درسته نمیدونم چرا اینطوری شدم الان، ایشالا، چه خوب🥹