2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 9131 بازدید | 441 پست
شرمنده شما دیگه وی دوست داری

نیاز نیست شرمنده باشی 

پرنسس بودن عادی شده براتون

فقط بلدید غر بزنید و بگید بیشتر اختراعات واسه ما بوده 🤡

دوره این حرفا گذشته واقعا 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خب احترام باید گزاشت به مردای ک واقعا از جووون مایه می زارن و البته با وجود این همه سختی ب همسر ...

از جنبه انسانی و مسئولیت پذیری یسریاشون به قضیه نگاه کردم

وگرنه تعهد و انصاف که مرده

یکی میبینی سخت ترین کار دنیارو انجام میده ولی حاظر نیست اون نون بیاد سر سفره زن و بچش

این موضوع بحثای سنگین میطلبه 

.

باربری چی؟ یعنی زنان ۴۰ کیلیو میزارند رو کول میبرند؟

اره به خدا خودم دیدم 

گندم که یه گونیش بیش از ۵۰ کیلو وزن داره میزاشت تو فرغون میبرد من که اصلا زورم نمیرسید تکونش بدم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
حالا نامردی نکنیم ب نظرم مردا از قبل هم پرنسس بودن ولی رو نمی کردن😂😂 اخه از قدیم بوده ک مرد نباید ...

نه بابا 

الان بابای من از جوونیش کار میکرده با اینکه اوضاع مالی خانوادش بد نبوده 

الان مردایی که میبینم از ۸ تاش ۱ نفرشون واقعا میرن کار کنن 

جدی فقط بلدن غر بزنن 😐

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خانم ها وضیفه دارن از خونه مراقبت کنن بچه هارو تربیت کنن وضیفه دارن همسری کنن با تمام این حال وضیفه ...

هر جنسی متناسب با ظرفیت هاش وظیفه داره. اگر قبول کنیم مرد ها مسئولیتشون بیشتره چیز بدی نیست. خب خدا توان بیشتری هم بهشون داده. هر کسی به ان ازه توانش . توان یه زن در صبوریشه حالا یه زن نمیتونه بگه من بچه داری میکنم سخت تره برام. چون متناسب با ظرفیت او بوده 

اینم بگو اگه زنا می خواستن قتل ناموسی کنن هیچ مردی باقی نمی موند

زن در تمام طول تاریخ در حقش ظلم شده تا صدسال پیش تو همین ایران حق درس خوندن نداشتن حتی نمیتونستن تنهایی از خونه برن بیزون ولی جالبه تا مردان میخوان از خودشون بگن اصلا اشاره نمیکنن به مشکلات زنان چجوری کسی که اصلا نمیتونه ار خونه بره بیرون حتی کار بکنه چه بسا کار سخت 

همین الان بیشتر کسایی که تو ادارات دولتین مردن چرا به اینا اشاره نمیکنه استارتر

زن در تمام طول تاریخ در حقش ظلم شده تا صدسال پیش تو همین ایران حق درس خوندن نداشتن حتی نمیتونستن تنه ...

چقد زن ها هستن تو همین نی نی سایت دنیال کار خونگی هستن چون نمیتونن پا بزارن بیرون اگه اینا ظلم نیست پس چیه واقعا چیه