من قبول دارم که خانم ها وظایف خاص خودشون رو دارند و قابل ستایشه اما خوب مردا بیشترین کارهای سخت جامعه رو انجام میدم مثل کارگری معدن کارگری ساختمان شهرداری ماهیگیری جنگ حملونقل در جاهای پرخطر و..... اما خوب نقش های زنان هم قابل تحسینه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
باربری چی؟ یعنی زنان ۴۰ کیلیو میزارند رو کول میبرند؟
اره به خدا خودم دیدم
گندم که یه گونیش بیش از ۵۰ کیلو وزن داره میزاشت تو فرغون میبرد من که اصلا زورم نمیرسید تکونش بدم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
خانم ها وضیفه دارن از خونه مراقبت کنن بچه هارو تربیت کنن وضیفه دارن همسری کنن با تمام این حال وضیفه ...
هر جنسی متناسب با ظرفیت هاش وظیفه داره. اگر قبول کنیم مرد ها مسئولیتشون بیشتره چیز بدی نیست. خب خدا توان بیشتری هم بهشون داده. هر کسی به ان ازه توانش . توان یه زن در صبوریشه حالا یه زن نمیتونه بگه من بچه داری میکنم سخت تره برام. چون متناسب با ظرفیت او بوده
اینم بگو اگه زنا می خواستن قتل ناموسی کنن هیچ مردی باقی نمی موند
زن در تمام طول تاریخ در حقش ظلم شده تا صدسال پیش تو همین ایران حق درس خوندن نداشتن حتی نمیتونستن تنهایی از خونه برن بیزون ولی جالبه تا مردان میخوان از خودشون بگن اصلا اشاره نمیکنن به مشکلات زنان چجوری کسی که اصلا نمیتونه ار خونه بره بیرون حتی کار بکنه چه بسا کار سخت
همین الان بیشتر کسایی که تو ادارات دولتین مردن چرا به اینا اشاره نمیکنه استارتر