2777
2789

مدتیه اصلا نمیتونم با کسی دوست بمونم 

همه ادما از مرامم سو استفاده میکنن بداخلاقن بی ظرفیتن اهل قومپوز در  کردن و منم منم کردنن حسودی میکنن خوبیامو نمیبینن 

کاش من پسر بودم رفاقت پسرا ی چیز دگس 

واقعا دلم هیچ دوستی تو زندگی نمیخواد کافیه بفهمن یه موفقیت کسب کردی انقد انرژی منفی میدن بهت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم هیچ دوست صمیمی ندارم با هر کی دوست شدم یجور اخاذی میخواستن بکنن

همین دگ 

لیاقت ندارن ببین من ب خیلیا خوبیای زیاد کردم ازینام نیستم بگم فقط خودم خوبم بقیه اخ 

در حدیکه خودشون قشنگ میگفتن اره زهرا واقعا خیلی کارا کرده ک ما نمیتونیم جبرانش کنیم براش 

ولی بعد اونطور ک لیاقت منه باهام برخورد نکردن قدر دان نبودن 

ی گروه ۵ نفره از دانشگاه همچنان دوستیمبیشتر از ۱۵ سالسالی یکی دو بار قرار میذاریم میریم بیرون همدیگر ...

چجوری بینتون مشکلی حرف و حدیثی تا حالا پیش نیومده ؟ 

من حس میکنم یه سریا ادما رو بلدن خیلی‌مرام نمیذارن خودشونو نمیکشن برا دوستی و سیاست دارن فقط این جور ادما میتونن دوستی های پایدار داشته باشن

فاصله ات رو با دوست هات حفظ کن و همیشه الویتت خودت باشه.

و اینکه در قبال کاری که میکنی انتظار نداشته باش.

اونوقت دوستی های پایدار خواهی داشت.

بعد هم اینکه دوست که خواهر برادر نیست که حق انتخاب نداشته باشی.

با آدمهای مختلف دوست میشی نهایتا با کسی که روحیاتتون بهم میخوره دوستی ات رو ادامه میدی

فاصله ات رو با دوست هات حفظ کن و همیشه الویتت خودت باشه.و اینکه در قبال کاری که میکنی انتظار نداشته ...

انتظار اونطوری ندارم

ولی عین سگ باهات برخورد کنه 

یه جاهایی واقعا عین سگ هارن 

یا حسودی میکنن