2777
2789
عنوان

کسی هست هنوز که دوست صمیمی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 50 پست
منم دقیقااااا عین شمادقیقااااا مثل شمابعد من شرایط مالیم خوب بود،همیشه واسشون خرج میکردم و هر دفعه چ ...

منم همیشه براشون خرج میکردم میگفتم شما کار نمیکنید از حیبم مایه میذاشتم از وقتم اعصابم اخرم یکی قدر ندونست ! 

میدونی اینو ادمای حامی و سود دهنده ب بقیه درک میکنن

مثل شما

نه ادما بکن و بکش از دیگران 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری بینتون مشکلی حرف و حدیثی تا حالا پیش نیومده ؟ من حس میکنم یه سریا ادما رو بلدن خیلی‌مرام نمیذا ...

همیشه کنار هم حالمون خوبه

تو گروه دوستیمون هر روز پیام میذاریم

یوقتایی شاید ناراحتم بشیم از حرفی ک زده میشه ولی بلافاصله اوکی میشیم

۳تامون بچه داریم

یکی هنوز مجرده

ولی رابطمون خیلی خوبه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
منم همیشه براشون خرج میکردم میگفتم شما کار نمیکنید از حیبم مایه میذاشتم از وقتم اعصابم اخرم یکی قدر ...

اتفاقا همین دیشب به ددوستم میگفتم

واقعا ادم لیاقت محبت و احترام ندارن.

من تیر رفتم مشهد بعد برای مشاورم یه سوغاتی نفیس اوردم

بهش پیام دادم که کجا ببینمت اینو بهت بدم؟یکماه بعد جواب داد،گفت باشه یه جا میگم بیا ببینمت،دیگه گم شد دوباره تا شهریور،گفتم بذار به بهانه روز پزشک تبریک بگم و دوباره پیام بدم،اقا جدی جدی دیگه جواب نداد🙂تا هم الان

فک کن من رفتم واسش هدیه ویژه گرفتم،حتی حاضر نشد یه ادرس بده که براش بفرستم

خیلی بی شعوری بود خیلی دلم گدفت که با چه عشقی واسش کادو خریدم بعد اینطوری رفتار کرد

یا مثلا همون دوستام که سر ۴۰ تومن باهاشون کات کردم،چند بار رستوران و ناهار شامشونو من حساب کردم،جایی پول نداشتت اول زنگ زدن به من، و .... بعد سر ۴۰ تومن ابرو منو همه جا بردن🙃

منم الان یاد گرفتم که اوللل الکی به کسی محبت نکنم،ددم لارج بازی در نیارم،و سوم با ادمی اصیلی که در سطح شخصیت و شان خانواده منه ارتباط داشته باشم،خاکی بودن دیگه مال این دوره زمونه نیست،منم تواضع رو حفظ میکنم اما دیگه کلا با ادم درست حسابی ارتباط میگیرم

منم همیشه براشون خرج میکردم میگفتم شما کار نمیکنید از حیبم مایه میذاشتم از وقتم اعصابم اخرم یکی قدر ...

واقعا دیگه ادما معرفت ندارن

یعنی کسایی که یه مدت هر روز باهاشون بودی و محبت جاری بوده الان دیگه حتی اسمتم یادشون نیست

من خیلی وقتا میگم بذار به دوستای قدیمیم پیام بدم یه حالی بپرسم،اونا معرفت ندارن من داشته باشم

اما انقدر سرد جواب میدن که میگم لعنت بهت که به اینا پیام دادی

یا یه وقتایی بقیه میدونن شرایطت خوب نیست حالت خوب نیست ولی یه حالی نمیپرسن که حداقل خوشحال شی بگی فلانی به یادم بود

دیگه همه اینا باعث شد که من روابط با همه رو سطحی نگه دارم و صمیمی نشم که بعدا نخوام ایگنو بشم و بگم کاش فلان کار رو نکرده بودم