سرفه هاش از دیشب بیشتر شده .. دیشب ی دکتر اطفال ک همه تعریفش میکردن بردیم با شوهرم نوبت نداد گفت امروز هفت صبح بیاین نوبت بگیرین شوهرم رفته منشیش فرق میکرده و اصلا نوبت نداده گفته شنبه .. حالا قبلا میبردمش مثلا ساعت ۴ عصر بهم نوبت میدادن الان نمیدونم ... ی دکتر عفونی هم هست ک دکتر اطفال نیست ولی حتی نوزادم دیدم ویزیت کرده و چنبارم بچمو اونجا بردم داروهاش مثل داروهای دکتر اطفال نیست ولی هربار بردم بچم خوب شده دوسال و وهارماهشع ..میخام هرطور شده امروز ببرمش دکتر تاشنبه واینستم ک بدترشه .. نظرشما چیه؟؟ پیش کدومشون ببرم
نگران نباش ببرش ،نمیاد داروی بزرگسال ب بچه شما بده،اگه فکر میکنی شرایط بچه جوری هست تا شنبه با درمان خانگی ورسیدگی شما ،شرایط بهتری پیدا میکنه یا بدتر نمیشه ،منتظر بمون شنبه،،،راستی شما یا همسرت کاش خواهش میکردید همین امروز دکتر بچع رو ببینه
دوتا بچه های منم گرفتن الان دوسه هفتس و هنوز خوب نشدن. بخاطر آلودگی هوا هم هست و دوره بیماری رو بیشتر میکنه. سعی کن بهشون غذای چرب ندی و دمنوش به و سیب و اناب خییییلی خوبه. تا ببریش دکتر.
کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نگران نباش ببرش ،نمیاد داروی بزرگسال ب بچه شما بده،اگه فکر میکنی شرایط بچه جوری هست تا شنبه با درمان ...
اخه یک هفته هس یبار دکتر بردمش چرک خشکن اینا خورده تب نداره اما سرفه هاش افتضاحه ..جوشونده خونگی هم جواب نداده .. والا هم دیشب هم امروز کلی التماس کرد شوهرم نامردن دیگه ندادن
چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن... کاربر تعلیقی