2777
2789
عنوان

خانوما توروخدابیاید بگید بچمو چه دکتری ببرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 41 پست
یک هفته س همینه مراعات کردم سرفه هاش افتضاحه

من سه بار بردم دکتر بی فایده بوده. آخرش خودم با کلی تحقیق فهمیدم سرماخوردگی که طولانی بشه سرفه های خشک مداومی داشته باشن مال حساسیته بهش کتوتیفن دادم سرفه هاش خییییلی کمتر شد. داروها همشون چرت و پرت شدن سعی کن طبیعی درمانشون کنی. اناب. چهارتخم. به دونه. سیب دم کرده. شلغم. آویشن کوهستانی. اینا عااااالین

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به لیمو گل بنفشه به اینارو دادم چهارتخم امروز میخرم انشالله دکترم میبرم چندساعتی دادین شما؟

هیچ‌کدوم فایده نداره فقط چهار تخم 

اینو یه فوق تخصص ریه گفت بهم یاد داد

قبلا میگفتن من خیلی باور به طب سنتی نداشتم انجام نمیدادم این گفت انجام دادم خیلی راضی بودم

همشونم متخصص کودکانن با سابقه و‌خوبن من یه بار مسافرت رفتم بچه ام مریض شد بردم

یکبار ساعت هشت شب اونجا بودیم واسه دکتر اطفال گفت ساعت یک و دو نوبتتون میشه ماهم فرار کردیم 😩 یادمه اونجا هم کلی مریضی ویروس بود الانم همین دکتر اطفال جا نبود نفس بکشیم اونجا خیلی دیر نوبت میشه با بچه مریض و نق و نقو افتضاحه بعد جالب این بود میگف خونه نرید منتظر باشید شاید نفر قبلی نبود 😫

من سه بار بردم دکتر بی فایده بوده. آخرش خودم با کلی تحقیق فهمیدم سرماخوردگی که طولانی بشه سرفه های خ ...

من بچه اولمه انقد میترسم از داروی سرخودی 😩😩 گیاهی مشکلی نیستا ولی مثلا کتوتیفن .. الان دیشب تا صبح سرفه میزد قورت میداد انگار هنوز چرکیه

یکبار ساعت هشت شب اونجا بودیم واسه دکتر اطفال گفت ساعت یک و دو نوبتتون میشه ماهم فرار کردیم 😩 یادمه ...

ما صبح رفتیم سه تا متخصص بودن تو سه تا اتاق همه داشتن مریض میدیدن 

شاید شب شلوغ بوده 

صبح زود رفتم من اول وقت

ما صبح رفتیم سه تا متخصص بودن تو سه تا اتاق همه داشتن مریض میدیدن شاید شب شلوغ بوده صبح زود رفتم من ...

اره شانس منه .. الان هفته پیش بردم درمانگاه نشاط کودکان اون همه دارو انگار ن انگار..