سرفه هاش از دیشب بیشتر شده .. دیشب ی دکتر اطفال ک همه تعریفش میکردن بردیم با شوهرم نوبت نداد گفت امروز هفت صبح بیاین نوبت بگیرین شوهرم رفته منشیش فرق میکرده و اصلا نوبت نداده گفته شنبه .. حالا قبلا میبردمش مثلا ساعت ۴ عصر بهم نوبت میدادن الان نمیدونم ... ی دکتر عفونی هم هست ک دکتر اطفال نیست ولی حتی نوزادم دیدم ویزیت کرده و چنبارم بچمو اونجا بردم داروهاش مثل داروهای دکتر اطفال نیست ولی هربار بردم بچم خوب شده دوسال و وهارماهشع ..میخام هرطور شده امروز ببرمش دکتر تاشنبه واینستم ک بدترشه .. نظرشما چیه؟؟ پیش کدومشون ببرم
من سه بار بردم دکتر بی فایده بوده. آخرش خودم با کلی تحقیق فهمیدم سرماخوردگی که طولانی بشه سرفه های خشک مداومی داشته باشن مال حساسیته بهش کتوتیفن دادم سرفه هاش خییییلی کمتر شد. داروها همشون چرت و پرت شدن سعی کن طبیعی درمانشون کنی. اناب. چهارتخم. به دونه. سیب دم کرده. شلغم. آویشن کوهستانی. اینا عااااالین
کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همشونم متخصص کودکانن با سابقه وخوبن من یه بار مسافرت رفتم بچه ام مریض شد بردم
یکبار ساعت هشت شب اونجا بودیم واسه دکتر اطفال گفت ساعت یک و دو نوبتتون میشه ماهم فرار کردیم 😩 یادمه اونجا هم کلی مریضی ویروس بود الانم همین دکتر اطفال جا نبود نفس بکشیم اونجا خیلی دیر نوبت میشه با بچه مریض و نق و نقو افتضاحه بعد جالب این بود میگف خونه نرید منتظر باشید شاید نفر قبلی نبود 😫