2777
2789
عنوان

مردم همه خوشگلن٫ اونوقت من تو عکسام مثل دیو سه سر 👹

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 43 پست
باز خوبه تو تو عکس زشت میشی من از بس زشتم عکسم نمیگیرم 😂😂😂😂

یکی میگفت بس که زشتم دلم نمیخاد برم جلو آینه😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شعار قاطیشه👍😂

شعار دادن چه فایده ای داره...من خودم طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می بینم همیشه اونی که برای خودش اَرزش قائل هست و با صداقت و سالم زندگی میکنه خوشبخت میشه چون خوشبختی در ظاهر و قیافه و  ما نیست بلکه اون کسی خوشبخته که از درون غنی هست و رفتاری سالم داره.....

حرفتون درسته، ولی وقتی مثلا یه دختر میخواد ازدواج کنه میگردن خوشگلاشو سوا میکنن.

نه همه اینطوری نیستند....شما اگه برای خودتون اَرزش قائل باشید و رفتار سالمی داشته باشید همه به سراغ شما میان..

بچه ها کلا ایستاگرام کاری کرده که به خودمون راضی نباشیم

منم مدام خودم با هیکلهای اینستا مقایسه میکنم

بعد میرم عروسی واقعی میبینم اکثریت تپه ی چربین

و چهره های متوسط رو به پایین

اینکارو اینستا با ما کرده لعنت بهش

یکی میگفت بس که زشتم دلم نمیخاد برم جلو آینه😂

ها منم همونجورم البته به این شدتم نبودم یهو اینجوری شدم گاهی وقت نمیکنم حتی موهام شونه کنم 🥲🥲

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
شعار دادن چه فایده ای داره...من خودم طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می ...

همه حرفاتونو قبول دارم

ولی ظاهر هم تا حدی مهمه

حتی وقتی میخوای تو جمع وتو شغل وبین همکارو ... حرف بزنی

اولین نکته یک ظاهر شیک وبعدم نوع صحبتت هست که طرفو جذب میکنه

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
نه همه اینطوری نیستند....شما اگه برای خودتون اَرزش قائل باشید و رفتار سالمی داشته باشید همه به سراغ ...

حاجی توی امضاتون بی زحمت بنویس کاربر مردی . دوتا هم اسم داری اینجا ادم اشتباه میگیره

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
شعار دادن چه فایده ای داره...من خودم طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می ...

شما آدمایی مثل من دیدین، ایا فکر کردین اونها زشتن یا اشتباه فکر میکنن؟ مثلا من موهام بخاطر کیست تخمدان خیلی ریخته، اونیم که مونده وز و مجعده و خیلی ناراحت بودم، میخواستم گریه کنم چون هیچ حالتی نداشت. 

موقع عکس گرفتن روبروی دوربین نایست 

سه رخ نیم رخ اینا بهترمیشه عکسش

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
یعنی توام از عکس گرفتن بدت میاد ؟

بیزارم ازش هر چی عکس دارم مال ۵ سال پیشه بقیه مثلا تولدی چیزی بوده مجبوری گرفتم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید