2777
2789
عنوان

اسهال پسرم خیلی شدیده

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست
کاش می خورد نه خاکشیر نه به..هیچ کدومو نمی خوره...حالا هم که اشتها نداره همون سیب و موز که قبلا می خ ...

عرق بومادران یا خود بومادران بجوشون با نبات داغ قاطی کن بده 

اب رو اتیشه 

نوشابه سیاه کوکاکولا هم خوبه 

فعلا امضا ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم تروخدا سریع ببرش بیمارستان اصرار به بستری کن خاطره خوبی ندارم از اسهال اب بدن بچت داره میره بب ...

اصلا یه وضعیه..شوهرم زانوهاشو پی آر پی کرده تا دو روز نباید راه بره و بایسته...تو شهر غریبم هیچ کسم نیست دور و برم..اگه مادرم نزدیک بود می رفتم یا اون می اومد خونمون..زود بچم خوب می شد

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
شما پسرت خوب شد؟ پسر منم این ویروس لعنتی رو گرفته خیلی بیحاله و همش می‌خوابه دیشب سرم هم زد

سلام عزیزم..اره بعد ۳ روز خوب شد..اره دیگه غذا نمی خورن می خوابن پسر من دوروز نخورد لاغر شد لچم..تو اون پست الان برات توضیحات رو دادم..فقط این که دکترا همه چیز رو می گن ویروس اما گاهی ویروس نیست...اگه بچه غذا با طبع سرد بخوره..سردش بشه.یا مثلا البالو رو با هسته بخوره..انار بخوره و سردش بشه...این باعث می شه تو روده اش گیر کنه بهش می گن ثقل یا رو دل...و رفع نمی شه مگر با ماساژ..والا خودم چند سال پیش این طور شدم این قدر ودکتر رفتم فایده نداشت یه پیرزنی سر دلمو مالید خوب شدم

شما پسرت خوب شد؟ پسر منم این ویروس لعنتی رو گرفته خیلی بیحاله و همش می‌خوابه دیشب سرم هم زد

ماست و نعنا بهش بده یا تو دوغش بریز اگر نمی هوره رو غذاش