دیروز دکتر بردم اندانستیون برا استفراغ نوشت یه ساشه در روز کیدی لاکت و او ار اس. می گه طبق میلش بهش چیز بده.بیشتر کته..سوپ و غذاهای کم چرب و کم پروتیین... اما پسرم بی اشتهاست..دیشبم که گشنش شد کته اوردم نخورد نون پنیر می خواست..خیلی نگرانم..چکار کنم...حجم ادرارش کم شده و خیلی پر رنگه..دوغ می دم.او ار اس می دم. اما خیلی شدیده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببر دکتر این ویروس گوارشیه شاید باشه یه سرم بزنه راحت میشی.
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
من هم خودم هم بچه ام سریع بردم سرم نوشت راحت شدیم. جز با دارو درست نمیشه چیز بیخودی بهش نده
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.