2777
2789
عنوان

امپول بی پریدین

122 بازدید | 17 پست

مامانم الان رفته دکتر بهش امپول بی پریدن زدن الان نمیتونه رو پاهاش وایسته الان رفت دستشویی میگه همین که بلند شدم چشام سیاهی رفت افتادم ..الانم یه کم آبلیمو خورد ولی تغییر خاصی نکرده نمیدونم چرا اینجوری شده چیکار کنم 😨😨

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

کلمات رو نمیتونه درست بگه همه چیزو جابه جامیگه

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

همه‌ش بخاطر بی پریریدینه، مجدد برید دکتر

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع ببر اورژانس. معطل نکن.

قبلش دوتا امپول بتامتازون وپرومتازین زده بود بیمارستان عوارض داشت براش احساس ضعف و نفس تنگی داشت الان رفت بیمارستان این امپول بی پریدین رو بهش داد برای عوارض اون امپول ها که الان این جوری شده چیکار کنم الان یه شب ۳تا امپول زدن بهش

همه‌ش بخاطر بی پریریدینه، مجدد برید دکتر

قبلش دوتا امپول بتامتازون وپرومتازین زده بود بیمارستان عوارض داشت براش احساس ضعف و نفس تنگی داشت الان رفت بیمارستان این امپول بی پریدین رو بهش داد برای عوارض اون امپول ها که الان این جوری شده چیکار کنم الان یه شب ۳تا امپول زدن بهش

قبلش دوتا امپول بتامتازون وپرومتازین زده بود بیمارستان عوارض داشت براش احساس ضعف و نفس تنگی داشت الا ...

زنگ بزن 115. معطل نکن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

زنگ بزن 115. معطل نکن.

بیان بیرنش

آره. می آن. لازم باشه می برن نباشه نمی برن. چقدر وقت و تلف میکنی. بهم حرص می دی. زنگ بزن زود باش

خوب چیکار کنم لجبازه ..نمیره 

چن سالشه 

زنگ بزن اورژانس

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

چن سالشه زنگ بزن اورژانس

۴۹