2777
2789
عنوان

اووووف چرا باید الان با این افکار بیدار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 37 پست
ای بابا ،رابطتت رو هرچند دروغی باهاش اوکی کن

بارها تلاش کردم . کلی نشد . چون بهم حسادت داره ‌نمیتونه تحمل کنه . الانم ک دیگه به حدی رسوند ک گفتم بین ما دیگه خواهری وجود نداره تو برا من مردی .. امیدوارم بتونم تحمل کنم نرم . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم دلم میسوزه برا خودم خواهر

و‌ منی که مادرشوعرم بچمو یک ساله ندیده. به شدت طرف دختراشه و دختراش هر چی دهنشون درمیاد به من گفتن و خودش هم از دختراش بدتر و پشت دختراشه. اصلا انگار نه انگار که پسر و نوه ای داره. اولین نوه هست خیر سرشون. هی خواهر هر کی یه جور مشکلات داره. 

و‌ منی که مادرشوعرم بچمو یک ساله ندیده. به شدت طرف دختراشه و دختراش هر چی دهنشون درمیاد به من گفتن و ...

ای بابا یا از اینور بوم میفتن یا از اونور 

هععععییی مادرشوهر خب مادرشوهره دردش کمتره 

والا من نمیخوام مامانم دختری باشه درست رفتار کنه اینکارا پیشکش

ای بابا یا از اینور بوم میفتن یا از اونور هععععییی مادرشوهر خب مادرشوهره دردش کمتره والا من نمیخوام ...

خب دخترشی تعارف که نداری باهاش همینا رو بهش بگو. ما عروسیم هیچی نگفتیم فحش میدن خودشو و دختراش بهمون. بگو دختر منم دلش می‌شکنه همش بچه های داداشو تحویل میگیرین. این بچه هم نوه خودته. منو که از سطل ماست درنیاوردی به همون اندازه دوست داشته باش نه کمتر نه بیش تر. 

دقیقا

بابام از ۴تا خونه یکیشو زده به اسم مامانم 

بعد مامانم میگه شوهر تو خونه داره ،داداشت نداره بفروشم بدم بهش پول روش بزاره خونه خوب بخره 

گفتم مادر من شوهر من خودش ساخته بدون کمک کسی بابا هم که نداشته 

اینقدر پسرشو میخواد که نمیخواد کسی ازش جلو باشه به دامادش و دخترش حسودی میکنه ،چشمم آب نمیخوره بزاره بابام ارث درستی به من بده همشو الان بخشیده به پسزش

هر ضربه ای که میخورم از سادگی و دل سوزیمه دیگه نمیتونم بهشون اهمیت ندم

چون شما خیلی بی مهری دیدید دنبال گدایی محبت از مادرتون هستید.احتمالا خیلی از حرفهای بی منطق رو هم انجام می دید که محبت مادر رو داشته باشید.یه مشاور خوب پیدا کنید.شما رو تو رابطه تون با مادر کمک می کنه.

خب دخترشی تعارف که نداری باهاش همینا رو بهش بگو. ما عروسیم هیچی نگفتیم فحش میدن خودشو و دختراش بهمون ...

جبهه میگیره سریع میگه تو به داداشت حسودی میکنی خودتو درست کن من تفاوتی نذاشتم چشم دیدن من و داداشت رو. نداری 

چون شما خیلی بی مهری دیدید دنبال گدایی محبت از مادرتون هستید.احتمالا خیلی از حرفهای بی منطق رو هم ان ...

چی بگم والا ،پسرش کع ی گردش ساده نمی‌بردش همه جا با من و شوهرم میره ،مسافرت،فروشگاه،خرید 

بعد جلو چشممون ۴تا ۴تا پوشاک برا نوه پسرش میخره یا لباس یا سوغاتی یا اسباب بازی 

کلا مجردی پولای بابام برا پسرش بود الانم که بچه دار شده برا زن و بچه پسرشه 

من هیچ سهمی ندارم 

جبهه میگیره سریع میگه تو به داداشت حسودی میکنی خودتو درست کن من تفاوتی نذاشتم چشم دیدن من و داداشت ر ...

😐😐😐😐. بگو به هر کی میگم این رفتارت رو میگن مامانت داره فرق میزاره باشه تو اسمشو بزار حسادت جواب خدا رو هم میخوایی همین طوری بدی... 

کاش میشد مادرت رو با مادرشوهر من عوض کنیم 🤭🤭.

😐😐😐😐. بگو به هر کی میگم این رفتارت رو میگن مامانت داره فرق میزاره باشه تو اسمشو بزار حسادت جواب ...

حتما میخواد همینجوری بده دیگه ....دختر و داماد مفت خوری نکنن ،پسر هرچی میبره کمه نوش جونش 

راضیم والا کاش میشد ....

چی بگم والا ،پسرش کع ی گردش ساده نمی‌بردش همه جا با من و شوهرم میره ،مسافرت،فروشگاه،خرید بعد جلو چشم ...

چرا باید کسی رو که شما رو دوست نداره همیشه با خودتون همراه کنید که حتی تو سفر هم آزارتون بده.فکر نمی کنید خودتون دارید این اجاره بهش می دید.