2777
2789

من و داداشم هردو متاهلیم، علنا و واضح بینمون فرق میزاره ،متوجه میشم اگر من نرم یا زنگ نزنم پیگیرم نمیشه ولی خودش پیگیر پسر و عروسشه، میریم جایی برای بچه های داداشم و خودشون حتما خرید میکنه ،برای منو بچه هام نه 

کلا دختر و بخصوص داماد رو مفت خور میبینه که برن خونش ،به ما غذا کم میده که پسرم شاید شب بیاد خونه سربزنه بخوره

جلو فامیل گفت نوه های پسری نوه اصلین من مادربزرگ اصلیم پدری 💨

کلا من از وقتی میرم خونش توقع داره تی و اسکاج از دستم نیفته غر میزنه 

دلم پره و شکسته اینهمه فرق گذاشتن میبینم

دوره مجردی هم من گدا بودم داداشم شاه

میگفت پسر قراره نون زن و بچه بده باید بره همچی یاد بگیره تو بشین سرجات هروقت شوهر کردی انجام بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم دلم میسوزه برا خودم خواهر

کاملا درکت میکنم . چون واقعیت زندگی من همینه . بدتر ازون خواهر تو خونه دارم ک بهمم حسودی میکنه . منکه گذاشتم کنار . دیگه نمیرم . میدونم سخته . ولی دیدن اینهمه فرق گذاشتن بدتره باز 

وای مادرشوهرم همیشه میگه آره نوه های پسری از خون منن و فلان انقدر حرصم درمیادکه

مامان من برای من ی پا مادرشوهره برای عروسش مادر فداکار ،خانوم غذا درست نکنه که مامانم میفرستع براش ،میره خونش بچشو میاره تا ب کاراش برسه ،اونوقت دخترش خونش بخاطر استراحت مطلق به فنا رفته بود براش مهم نبود ،چون شوهرمو قاطی آدم نمیدونه بره خونه داماد تمیز کنه 

کاملا درکت میکنم . چون واقعیت زندگی من همینه . بدتر ازون خواهر تو خونه دارم ک بهمم حسودی میکنه . منک ...

از سخت خیلی سخت تره وحشتناکه

من دخترم خواهرم ندارم تنها مونسم همون مادره گه با چندش باهام رفتار میکنه ،اونوقت پسر بی ادب و همیشه طلبکارش رو سرشه 

از سخت خیلی سخت تره وحشتناکهمن دخترم خواهرم ندارم تنها مونسم همون مادره گه با چندش باهام رفتار میکنه ...

والا ازین خواهر ک من میگم همون بهتر ک نداری . اون نبود برا من بهتر بود . نمیذاره یک سر برم حتی . مامانم خوبه اگه اون نباشه . پسر دوست هستن . ولی در کل مامانم مهربونه . کلی خواهرم مار دو سر 😑

مامان من برای من ی پا مادرشوهره برای عروسش مادر فداکار ،خانوم غذا درست نکنه که مامانم میفرستع براش ، ...

خیلی بده میفهمم 

مادرشوهرم خدایی بین دختر و عروسش فرق نمیزاره 

من که هنوز بچه ندارم 

ولی هم بچه جاریم هم خواهرشوهزم هردو رو به یه اندازه تو ظاهر دوست داره ولی یع بار مابین حرفاش گف اره سارینا از خون منه و نوه ی اصلیمه 

خیلی بده میفهمم مادرشوهرم خدایی بین دختر و عروسش فرق نمیزاره من که هنوز بچه ندارم ولی هم بچه جاریم ه ...

این حرفو دختر بشنوه نابود میشه ،از کجاشون در میارن ،پس دخترتم بچه اصلی نمیبینی که اینو میگی