2777
2789
عنوان

اووووف چرا باید الان با این افکار بیدار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 37 پست
حتما میخواد همینجوری بده دیگه ....دختر و داماد مفت خوری نکنن ،پسر هرچی میبره کمه نوش جونش راضیم والا ...

میفهممم. چه میشه کرد. کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو زده به خواب نه. پس هر چقدر فکر کنیم چرا اینکار رو میکنن و یا بهشون بگیم اونا کار خودشونو میکنن پس بی خیالشون به زندگی خودمون ادامه بدیم و زندگی رو به کاممون تلخ نکنیم خواهر. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باید کسی رو که شما رو دوست نداره همیشه با خودتون همراه کنید که حتی تو سفر هم آزارتون بده.فکر نمی ...

نمیدونم والا درست میگی کار اشتباهی میکنم 

تاجایی که شوهر به روم نمیاره ولی یبار گفت مامانت دنبال ما اومده ی کیلو تخمه نمیخره بخوریم همش داره برا داداشت و بچه هاش سوغاتی میخره زورش گرفتع بود ولی بنده خدا همون یبار گفت بعدشم گفت مال خودشه مهم نیست ولی من ناراحت شدم چرا مامانم اینجوری میکنه ،انگار ما وظیفمونه و غربیه ایم ،دلش برا داداشم و بچه هاش غنج میره و همه کسشن 

من نمی تونم همچین آدمی رو دوست داشته باشم.متوجه نمی شم شما چرا دوستش دارید.

چون مادرمه 

شاید هرکسی جای من بود زمانی گذشته بود ازش 

آخرشم میدونم اینی که چشم دیدن منو نداره پیری و گرفتاری برای منه پسرم بره مال ارث ببره و بخوره کیفشو بکنه

چون مادرمه شاید هرکسی جای من بود زمانی گذشته بود ازش آخرشم میدونم اینی که چشم دیدن منو نداره پیری و ...

برای شروع دوره مادر گرسنگی آقای ابوالفضل طحان رو ببینید.سایت مهرگویان.