2777
2789
عنوان

هفته سی بارداری هستم کمک😭😭😭

178 بازدید | 10 پست

چند بار زیر دلم درد گرفته از. دیشب نگرانم 

دکترم نیست امروز اگه دردم زیاد شد کجا برم بیمارستان چکار میکنند برام 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید تلقینه ...همیشع ب سمت چپ دراز بکش ..خونرسانی ب بچه بیشتر میشه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم نگران نباش بعضی وقتادلیلش عفونته.بعضی وقتهادردکاذب بعش میگن مشکلی نداره اگه مدتشون زیادشدوحالت انقباضی شدوبااستراحت برطرف نشدمراجعه کن دکتروباسمت چپ بخواب گلم

نگران نباش  عزیزم من دبار دل درد شدید گرفتم یبار هفته 28 بارداری یبارم هفته 35   دکتر گفت یه چیز شیرین بخور به سمت چپ دراز بگش. یه کیسه آب گرم 15 دیقه بزار سمتیکه درد داری انگار بچه سردش باشه  یهو بعد چند دیقه. خوب شدم   حتی رفتم مهمونی بعدش حتی دکترم اونموقعه یه قرص تجویز کرد برای دردم فکنم استمینافن ساده بود که من نخوردم 

ولی بازم ببین دکترت چی میگه  اگه نگرانی برو سونو