2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسـی اصلا ازش نترسی ها بگو گوشیا درمیارم میرم کلانتری تا پیگیری کنن ببینن از کیه

من گوشی رو پیدا کنم خودم میفهمم باید ب پدرم بگم بیاد کمکم کنه تشک و بلند کنیم طبی دو نفره اس خیلی سنگین تا قبل اینکه شوهرم بیاد بزنه نابودش کنه دفعه قبل زد گوشیش رو شکست ک من نبینم چی داخلش هست

میمونی که زشت تره بازیشم بیشترهآخه گفتی گفته مال دخترمه برا همین گفتم

اره خیلی هم ادعا داره همه کشته مرده اش هستن این پا نمیده🤣🤣 ن دختر خودم میگه شش سالشه بازی ریخته بودم داخل گوشی بعد اون گوشی رو دادم یکی مادرم یکی هم مادربزرگ ام قدیمی بود الان تبلت داره 

نمیتونه ببره دیگه راحت ب کثافت کاری‌اش نمیتونه برسه همش بهونه میاره ک اجاره و رهن زیاده

تف توروش بیاد ببخشیدا من اینقدازشوهر خودم به تنگ اومدم ازهمه مردا بهونه هاشون بدم میاد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

اره خیلی هم ادعا داره همه کشته مرده اش هستن این پا نمیده🤣🤣 ن دختر خودم میگه شش سالشه بازی ریخته بو ...

چقدر برات عاديه اينكه كاري كنه ☹️☹️☹️☹️☹️

خيلي اذيتت كرده؟متولد چه ماهيه

نگاه کردم اما کلی زیر تشک ورق تخته ای هست و میله میدونم جایی گذاشته دستم نرسه بهش زنگ زدم ب خودش گفت ...

کمک بگیر درش بیار

یعنی چی آخه خونه خودشم ادم راحت نباشه

بگو من گوشیم کجا بود بزارم زیر تخت؟

الانکه نمیتونم تشکو تکون بدون چطور به نظرت گذاشتم؟😑😑😑

چقدر عجیب

⚘خدایا شکرت❣
کمک بگیر درش بیاریعنی چی آخه خونه خودشم ادم راحت نباشهبگو من گوشیم کجا بود بزارم زیر تخت؟الانکه نمیت ...

این گوشی مگه شارژش تموم نمیشه یعنی؟

پس معلومه درش میاره برای چک کردن و شارژ کردن باز میزاره

⚘خدایا شکرت❣

وای خدای من

چه صبری داری شما، من بودم یکی میگفتم کمکم بده نگاه کنم ببینم چیه😬

شوهرتونم که گردن گیرش خرابه😑

میگن دعای دیگران برای آدم گیرا تره،چه خوب میشه  اگه برای شاد بودن هم دعا کنیم🙃

تف توروش بیاد ببخشیدا من اینقدازشوهر خودم به تنگ اومدم ازهمه مردا بهونه هاشون بدم میاد

من کلا نسبت ب کاراش بی حس شدم واسم مهم نیست خودم روزی هزار بار فحشش میدم ولی دیگه جرات ندارم ب زبون میارم😂💔