2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شرکت هست کارای ساختمانی اینا انجام میده سرشون شلوغ فقط ۴ روز مرخصی داره ماه قبل هم خیلی مهربون شد ...

برات سخت نيست با بچه اكثرا تنهايي عزيزم ،مردها چون خودشون هر كاري ميكنن فكر ميكنن زن ها هم همينطورن

اگه بکنه هم واسم مهم نیست ولی نمیدونم ب روش بیارم یا ن

من بودم‌میگفتم 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
برات سخت نيست با بچه اكثرا تنهايي عزيزم ،مردها چون خودشون هر كاري ميكنن فكر ميكنن زن ها هم همينطورن

بیشتر موقع ها یا خوابم یا ببرون دیگه عادت کردم همون بهتر نباشه وقتی میاد هم روزشماری میکنم ک کی می‌ره 😂

احساس ميكنم مردها وقتي خيانت مبكنن خيلي شكاك تر هستن هر رفتاري طرفي كه خيانت ميكنن باهاش داره در زن خودشون جستجو ميكنن اگه زنه متاهل باسه ديگه بدتر ببينن اون براي شوهرش چه بهانه مياره فكر ميكنن زن خودشًون هم داره كاري ميكنه من شوهرم اوابل بهش ميگفتم كجايي هبچ وقت جاش وًنمي گفت يا الكي ميگفت اكثرا هم عصباني ميشد چرا ميپرسي مگه كاري داري ميگفت زن هاي كه با مرد ديكه هستن ميپرسن يا اورد خونه هي زنگ ميزنن كجايي باور مبكني الان هم بعد چند سال مقاومت ميكنه براي گفتن ميگم مبخوامً بدونمً غذا رو اماده كنم دارمًميرم حموم پشت در نباشي ولي هيچ وقت نفهميد

احساس ميكنم مردها وقتي خيانت مبكنن خيلي شكاك تر هستن هر رفتاري طرفي كه خيانت ميكنن باهاش داره در زن ...

من خیلی درگیر مریضی و مشکلات هستم اصلا ن ظاهرشو دارم ن همچین ادمی هستم نمیدونم چرا همیشه فکر میکنه خیانت میکنم چند بارم گفته ک من از خودم مطمئنم ولی از تو میترسم یعنی منظورش من خودش ک حس میکنم سر و گوشش میجنبه با اون رفیقای علاف و بدتر از خودش الان چند وقت زنگ نمیزنه پیام نمی‌ده منم زیاد پیگیر نمیشم تا سرگرم کارای خودش باشه