2777
2789
عنوان

کیا خواب انار خوردن دیدن تعبیرش چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 99 پست
خدا به من بچه صالح و سالم بده، دختر پسرش برام فرق ندارهخدا بهترینارو نصیبت کنه گلم، نمیدونی چه حس خو ...

عزیزدلممم 

مطمئنم مامان خوبی میشی😍واسم دعا کن مشکلاتم حل بشه تا بتونم به بچه دار شدن فکر کنم☹

صدر صد البته اگه اسم دیگه دوس داشتی میتونی ترکیبی بزارین مثلا از فامیلمون بوده که خواب دیده یه پسر ب ...

نه من ترکیبی نمیذارم که همه مجبور بشن با این اسمای مبارک بچه هامو صدا کنن! معمولا توی ترکیبی ها محمد حذف میشه موقع صدا کردن

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره واقعا! بخاطر این انرژی مثبتی که بهم دادی مطمئن باش خدا برات جبران میکنه! مخصوصا که من از سادات ه ...

قربون خودت و جدت برم میشه از ته دلت برای عاقبت بخیری پسرام و عوض کردن خونم دعا کنی خدا به حق حدت خانم فاطمه زهرا دلتو شاد کنه

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
همین خواب تو چون من نازایی داشتم فقط به جای سه تا من یه دونه نوزاد پسر دیدم اخه من سر دومی نازایی دا ...

چند وقت بعدش باردار شدی؟

ببخشید عزیزم! اگر خسته شدی بگو حتما

نه من ترکیبی نمیذارم که همه مجبور بشن با این اسمای مبارک بچه هامو صدا کنن! معمولا توی ترکیبی ها محمد ...

آفرین اعتقاد منم همینه 

خودم دوتا پسر دارم اثتک اسمین واسم های مقدسی هستن

ایشالا عزیزمچرا نمیشهاینهمه آدم هستن سخت باردار میشنهزارتا اطرافم دیدم

افکار منفی رهام نمیکنه! همش دستو پا میزنم که ازشون فرار کنم، ولی باز یهو با خودم میگم اگر بچه دار نشدم چی

چند وقت بعدش باردار شدی؟ببخشید عزیزم! اگر خسته شدی بگو حتما

درست ۱۵ماه بعدش چون یکسال قرص ال دی خورده بودم نازایی برام اوردم تخمدانم تنبل شده بوده با اینکه سر موعد پریود میشدم 

ماهی که سیاهدانه با عسل خوردم پیاده روی داشتم لاغر شده بودم و بی خیاله بی خیال باردار شدن بودم باردار شدم انشالله قسمت تو

پیشگیری طبیعی بیش از یکسال رحم رو ضعیف میکنه طبیعه باردارنشی هر روز سیاه دانه با عسل ناشتا یه قاشق ب ...

اون زمان انقدر مشکلاتم بزرگ بود که کلا از خودم غافل بودم! فکر میکردم زندگیمو برای همیشه باختم!

سیاه دانه با عسل معجزه میکنه امتحان کن

برای گرم کردن رحمم خیلی کارا کردم! ولی فایده نداشت که باعث شد ضخامت رحم بگیرم و رحمم به حالت دو شاخ دربیاد! الان دارم دارو مصرف میکنم که ضخامت؛ کیست، عفونت و زخم دهانش برطرف بشه! داغون شده این بدبخت

افکار منفی رهام نمیکنه! همش دستو پا میزنم که ازشون فرار کنم، ولی باز یهو با خودم میگم اگر بچه دار نش ...

زندایی من بعد سه بار سقط الان بارداره به ماهم سقطاشو نگفته بود اینکه مونده رو گفته از خاطرات سقطاش میگفت که چقدر دکتر رفته و دوا درمون کرده و چندساله درگیر بوده

هربار چقدر ناامید میشدا مجبور بوده ۶ ماه صبر کنه تادوباره اقدام کنه

خیلیا این مسیر سختو طی میکنن فقط به کسی نمیگن

افکار منفی رهام نمیکنه! همش دستو پا میزنم که ازشون فرار کنم، ولی باز یهو با خودم میگم اگر بچه دار نش ...

شما سیدا که خیلی مرید خانم زهرا هستین خیلی بهش افتخار میکنین خانم زهرا هم خیلی هواتونو داره پس غمت چیه زیر سایه خدا بسپارش به خانم زهرا قسمش بده به مصیبت امام حسین و جشمای منتظر حضرت مهدی که روی این دوتا خیلی حساسه 

وقتی یاد بچه میفتی بگو مادر جان تعصب زن رو زن میکشه دل بیقرارمو سپردم دستت پس خیالم راحته

عزیزدلممم مطمئنم مامان خوبی میشی😍واسم دعا کن مشکلاتم حل بشه تا بتونم به بچه دار شدن فکر کنم☹

ان شاءالله همه مشکلاتت برطرف بشه عزیزم! ولی تو به بچه دار شدن فکر کن! اشتباهی که من کردمو نکن! منم بخاطر مشکلاتم جلوگیری میکردم که الان رحمم داغون شده

برای گرم کردن رحمم خیلی کارا کردم! ولی فایده نداشت که باعث شد ضخامت رحم بگیرم و رحمم به حالت دو شاخ ...

تحت نظر دکتر باش نگران نباش دوست من مادر زاد رحمش دو شاخ بود دو تا دختر گل داره تازه بدون هیچ دکتری

قربون خودت و جدت برم میشه از ته دلت برای عاقبت بخیری پسرام و عوض کردن خونم دعا کنی خدا به حق حدت خان ...

خدا نکنه قربون من بری گلم

به روی چشمم عزیزم! هرچند که دعاهای منه روسیاه گیرا نیست ولی چشم!

الهی هم خودت هم پسرات و همه عزیزانت عاقبت بخیر بشید و ان شاءالله همون خونه ای نصیبت بشه که دوست داری