2777
2789
عنوان

کیا خواب انار خوردن دیدن تعبیرش چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 99 پست
میدونم قربونت برم! یلحظه برام سوال شد! درسته که یک ساله از اقدامم میگذره ولی در اصل چهار ساله که منت ...

میشی فقط استرس‌و از خودت دور کن بزن به خط بی خیالی و زیاد پیاده روی کن پیاده روی معجزه میکنه 

ببخشید توی این سه سال قرص ضد بارداری استفاده کردی

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیا تعبیر اینم میدونم چون تقزیبا من سر پسر دومم همین خوابو دیدم تعبیرش اینه که قاحب سه تا فرزند میشی ...

اسماشونم باید همون اسمایی که توی خواب دیدم بذارم، درسته؟

مخصوصا که برای اسم محمد یبار دیگه هم خواب دیده بودم

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

ان شاءاللهحتما عزیزم! فقط من گیجم، ممکنه یادم بره

اونقدر خوشحال میشی مه تگم میکنی چون من بودم که بهت اطمینان دادم باردار میشی😊

بیا تعبیر اینم میدونم چون تقزیبا من سر پسر دومم همین خوابو دیدم تعبیرش اینه که قاحب سه تا فرزند میشی ...

راستی خوابی که سر پسر دومت دیدی چی بود؟

اسماشونم باید همون اسمایی که توی خواب دیدم بذارم، درسته؟مخصوصا که برای اسم محمد یبار دیگه هم خواب دی ...

صدر صد البته اگه اسم دیگه دوس داشتی میتونی ترکیبی بزارین 

مثلا از فامیلمون بوده که خواب دیده یه پسر به نیا میاره اسمش محمده اینم عاشق اسم رادین بود گذاشت محمد رادین

وااا😐😅نه بابا تو به این تعبیرفکر نکن اصلابخدا تعبیرش بچه هست مت ده بار تاحالا شنیدم

خدا از ته دلت بشنوه عزیزم! یعنی میشه منم مادر بشم  

راستی خوابی که سر پسر دومت دیدی چی بود؟

همین خواب تو چون من نازایی داشتم فقط به جای سه تا من یه دونه نوزاد پسر دیدم اخه من سر دومی نازایی داشتم

میشی فقط استرس‌و از خودت دور کن بزن به خط بی خیالی و زیاد پیاده روی کن پیاده روی معجزه میکنه ببخشید ...

نه کلا یکی دوبار استفاده کردم که برای ماه اول ازدواجم بود! بعدش دیگه طبیعی جلوگیری کردم

نه کلا یکی دوبار استفاده کردم که برای ماه اول ازدواجم بود! بعدش دیگه طبیعی جلوگیری کردم

پیشگیری طبیعی بیش از یکسال رحم رو ضعیف میکنه طبیعه باردارنشی هر روز سیاه دانه با عسل ناشتا یه قاشق بزار دهنت بزار رحمتتو گرم کنه باید زودتر میرفتی دکتر مگه نمیدونستی رحمت ضعیف میشه🤦🏻‍♀️

آره گردنبندشو باز کرده داده بجاش سبد میوه گرفته

خدا به من بچه صالح و سالم بده، دختر پسرش برام فرق نداره

خدا بهترینارو نصیبت کنه گلم، نمیدونی چه حس خوبی بهم دادی امشب

اونقدر خوشحال میشی مه تگم میکنی چون من بودم که بهت اطمینان دادم باردار میشی😊

آره واقعا! بخاطر این انرژی مثبتی که بهم دادی مطمئن باش خدا برات جبران میکنه! مخصوصا که من از سادات هستم و قطعا جدم عوضش رو بهت میده گلم