2777
2789

از تاپیک قبلی جوابی نگرفتم! کسی بلد نبود

اگر شماها همچین خوابی دیدید، میشه بگید چه تعبیری داشت؟

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونوقت طرف خواب یه میوه ناشناخته که فقط داخل کوه آتشفشان رشد میکنه رو میبینه، بعد می بینی همه تعبیرشو بلدن  

یکی ازاشناهای دورمون که بچه دارنمیشده تو خواب یکی واسش انار میده بعد چن مدت حامله میشه بچشم دختربود

دارم دستو پا میزنم که دقیقا همین تعبیرو از توش بکشم بیرون  ولی برای من کسی نیاورده بود، خودم توی حیاط خونه خالم اینا نشسته بودم، چند تا انارو دون کرده بودم داشتم میخوردم

آشناتون چند وقت بعد باردار شد؟

انار چون الان فصلش تعبیرش خیلی خوبه به شرطی که شیرین باشه

یادم نیست دقیقا که شیرین بود یا نه

نمیدونی تعبیرش چی میشه معمولا؟

خوابتو کامل بگو تعبیر کنیم خوب

توی حیاط خونه خالم روی تخت نشسته بودم ، چندتا انار دون کرده بودم و داشتم میخوردم! یه سری اتفاق دیگه هم بود که اونارو دقیق یادم نیست

مثلا یادمه دخترعموی مامانم از دیوار حیاط بغلی اومد بالا( روی یه چیزی وایساده بود) و در مورد دون کردنه انار یه چیزی گفت که یادم نیست چی بود! فقط میدونم وقتی دید خودم دون کردم،رفت

یادم نیست دقیقا که شیرین بود یا نهنمیدونی تعبیرش چی میشه معمولا؟

چون مزش یادت نیست پس تعبیر شیرینی و ترشیش به تو مربوط نمیشه 

انار کلن خوبه به خصوص توی فصلش 

حاجت روایی اگه منتظر بچه ای فرزند صالح به دنیا میاری اکه منتظر پیشرفتی پیشرفت میکنی اگه روزی میخای پر روزی میشی 

ولی حسم میگه تعبیرش فرزند صالح انشالله تا پایان سال نشونشو ببینی

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
دارم دستو پا میزنم که دقیقا همین تعبیرو از توش بکشم بیرون ولی برای من کسی نیاورده بود، خودم توی حیا ...

انشالله برات شیرین و شاد تعبیر بشه ، انشالله به آرزوت میرسی عزیزم