2777
2789
نمیدونم این مردا چشونه تنها راهش اینه جدا بشیم اما چرا میان مارو بدبخت میکنن و عاشق و وابسته اما خود ...

دقیقا یه ماه پیش جوری باهام خوب بود فکر میکردم عاشق تر از این نیس نگو که همش نقش بازیه الکی یه دعوا راه انداخت گفت طلاق بگیریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سعی کنید شماره همسرتون تو عکس ها باشهاول با یه مشاور مشورت کنید شاید بشه درستش کرداگر نشد باز طبق نظ ...

اخه خیلی رفیق بازه یه روز بدون رفیق بازی نمیتونه و خانوادگی همینطور هستن .. من هرروز بهش شک دارم نیاد خونه یا دیر بیاد یه ساعت گوشیش جواب نده تموم دیوونه میشم یعنی یک روز بخدا یک روز نبوده که من بهش شک نکنم لاغر لاغر شدم تازه اون ادم بدی هست ولی من با این شکاک بودنم دارم از چشمش میوفتم به گفته ی خودش

میگن خونتو ترک نکن میتونه عدم تمکین بزنه خب پس چیکار کنم خیلی ازارم میده حتی خرجیم نمیده

عدم تمکین زد برو بگو بیرونم کرده من میخام زندگی کنم 

بعدشم برنگرد تا خودشو بکشه 

مهریت و نفقت بزار اجرا 

سندو مدارکتم همراهت باشه 

میگن خونتو ترک نکن میتونه عدم تمکین بزنه خب پس چیکار کنم خیلی ازارم میده حتی خرجیم نمیده

بقیه خیلیا چیزا میگن گوش نکن 

فقط خودت میتونی خودتو نجات بدی 

خدارو شکر بچه نداری و حمایت خانوادتو داری

اخه خیلی رفیق بازه یه روز بدون رفیق بازی نمیتونه و خانوادگی همینطور هستن .. من هرروز بهش شک دارم نیا ...

دقیقا مثه شوهر من که رفیق بازه همه جا ازاده بره منو حتی سرکوچه هم نمیزاره اونوقت من میشم ادم بده پیش من زندونی میشه به گفته اقا

خب اونا رفیق بازن توام چندتا رفیق خوب پیدا کن با اونا وقت بگذرون 

۲۹

شک مثل خوره وجودتون رو میخوره

ایجوری مریض میشی خدای نکرده و روح و روانت آسیب میبینه

ببینید، به جای اینکه هر روز غصه بخوری و زندگیت تاریک‌تر بشه مشورت بگیرید و یه فکر اساسی بکنید

بچه دار نشید به هیچ وجه تا تصمیم درست رو بگیرید