2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدرک فقط ویسشو دارم که میگه نمیخوامت بیا طلاق بگیریم

نه یکم صبر کنید. اگر واقعا در حال خیانت کردن باشه دستشون رو میشه بالاخره و حواستون جمع باشه

مدرک رو نگه دارید تا بتونید یا برای حق و حقوقتون مذاکره کنید باهاش یا تلنگر جدی بزنید تا خودشونو جمع کنن

از بابام اینا میگیرم زندونیم کرده خونه نمیزاره برم خونه بابام‌اینا فقط میخواد اذیتم کنه که من خونه ر ...

نمیدونم این مردا چشونه تنها راهش اینه جدا بشیم اما چرا میان مارو بدبخت میکنن و عاشق و وابسته اما خودشون راحت دل میکنن مگه اون زنا براشون زن میشن؟ اونایی ک هرروز‌با یکین

نه یکم صبر کنید. اگر واقعا در حال خیانت کردن باشه دستشون رو میشه بالاخره و حواستون جمع باشهمدرک رو ن ...

من از چتاش عکس گرفتم 

باورشون میشه اگ ی وقت خواستم برم شکایت کنم ؟ از روی گوشیش عکس گرفتم ک با اون زنه خراب چت کرده بودن

نمیدونم این مردا چشونه تنها راهش اینه جدا بشیم اما چرا میان مارو بدبخت میکنن و عاشق و وابسته اما خود ...

واقعا سوالی که پیش میاد برام

این مردا از آبروی خودشون نگران نیستن

به هر حال همه متوجه میشن که جدایی سر چی بوده

در و همسایه.. فامیل دوست آشنا 

نه یکم صبر کنید. اگر واقعا در حال خیانت کردن باشه دستشون رو میشه بالاخره و حواستون جمع باشهمدرک رو ن ...

واقعا خستم کرده با رفتاراش حرفاش به زور موندم خونه نمیخوام از حق و حقوقم بگذرم وقتی به راحتی میگه نمیخوامت برو

واقعا سوالی که پیش میاد براماین مردا از آبروی خودشون نگران نیستنبه هر حال همه متوجه میشن که جدایی سر ...

نه اصلا براشون مهم نیست عمدا میرن یکی از همونا رو هم میگیرن تا زن سابقشون آتیش بگیره 😔 زیاد شنیدم این مدلی

حیف زنشون نمیکنن خاطره ها یادشون نمیاد بگن حیف زن خوب و نجیبم

من از چتاش عکس گرفتم باورشون میشه اگ ی وقت خواستم برم شکایت کنم ؟ از روی گوشیش عکس گرفتم ک با اون زن ...

سعی کنید شماره همسرتون تو عکس ها باشه

اول با یه مشاور مشورت کنید شاید بشه درستش کرد

اگر نشد باز طبق نظر مشاور عمل کنید

اگر آدمیه که از آبرو می‌ترسه، سعی کنید به نحوی حق طلاق رو بگیرید تا اگر باز تکرار کرد راحتر اقدام کنید