2777
2789

داداشم ان شاء الله چند روز دیگه خواستگاریشه، همسرم میگه جلسه ی خصوصیه و من شزکت نمیکنم و پدرم ازین بابت خیلی ناراحته. به نظرتون باید چیکار کنم؟ قبل خواستگاری چند جلسه رفت و آمد دوستانه برگزار شد ولی جلسه ی خواستگاری که درباره مهریه و.. صحبت میکنن همسزم میگه من دوست ندارم بیام ولی بابام با همسرم قهر کرده. من این وسط گیر کردم و دارم اذیت میشم چیکار کنم😓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به همسرت حق بده و با خانوادت صحبت کن 

بگو دوست نداره تو جلسه رسمی بیاد و به نظرش احترام بذارید.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

خب دلیل اصلیش چیه نمیره!؟

اینم جا تشکرشه که بابات به دامادش احترام ومیزاره ومیخواد ببرش جلسه خواستگاری😐

دیگه شوهرت چکار داره مجلس خانوادگیه یانه وقتی بهش میگن یعنی توعم عضوی از مایی

این جلسات فقط مختص پدر و مادر و یم یا دو فرزند بزرگشون. عروس و داماد اصولا نمیان .بچه ها هم یک نهایت ...

رسم اینطوریه؟ من از رسومات هیچ خبری ندارم و همسرم میگه من عروسی یا جشن شزکت میکنم این جلسات پای من رو وسط نکشین