2777
2789
عنوان

گین اپ

189 بازدید | 34 پست

سلام من ازدواج کردم ولی خیلی لاغرم ی بچه یکساله هم دارم 20 سالمه تو سایتا راجب گین اپ زیاد تعریف کردن لطفا کسایی که خوردن یکم راجبش توضیح بدین وسوسه شدم بگیرم ولی بعضیا خیلی از عوارضش میگفتن ترسیدم وزنم 40 قدمم تقریبا 147 

بعضیا میگفتن نتیجه گرفتن بعضیا عوارضش میگفتن خطرناکه نمیدونم چیکار کنم

تا میخوری خوبه افزایش وزن داری گذاشتی کنار وزنه هم بر میگرده سر جاش

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر شیر خودتو به بچه میدی نخور

من ۲۳کیلو وزن کم کردم، با کمک متخصص تغذیه و مربی بدنسازیم، وقتی به وزن هدفم که پنجاه و‌چهار کیلو بود رسیدم به کمک مربی و رژیم عضله سازی، عضله هامو پرورش دادم و به وزن پنجاه هفت پنجاه هشت رسیدم، پوست بدنم اصلا چروک و افتاده نشده بخاطر بدنسازی، پوست صورتم چون شکسته شده بود ،رفتم متخصص پوست و فیلر زدم زیر پوستم,چون هیچ چربی زیر پوست صورتم نمونده بود، و اینکه در طول رژیمم از دمنوش زنجبیل دارچین اب لیمو و گاهی بهشون زیره و زردچوبه هم اضافه میکردم استفاده میکردم روزی دوسه بار،پنج ماه طول کشید پروسه وزن کم کردنم, چون زمانی که چاق بودم افسرده شده بودم و تو نی نی سایت میومدم تا کاربری ببینم که وزن کم کرده و من ازش یاد بگیرم چه راهی رفته،الان تصمیم گرفتم تو امضام دقیق بنویسم تا شاید کمک حال کسی که حال بد دیروز منو داره بشه،و حالش مثل امروز من عالی بشه، فقط باید خودت بخوای و اراده کنی ،بهترین ورژن خودتو بساز❤️❤️

گلم نخور تامیخوری خوب چاق وچله میشی همین ک ول کنی بدنت پره ترک پوستی پادرد وکمردرد شدید میگیری بخاطر کورتونی ک توش داره پوکی استخوان وصدعوارض دیگع جوانه گندم بخور یامکمل یا حداقل قرص شیکور بخور