2777
2789

من چند جا تماس گرفتم برای ساز تخصصی گفتن حتما باید دوره موسیقی کودک بگزرونه.    بچم چهارسال و خورده ای سن داره کسایی ک تخصص دارن بگن ک خدایی لازمه موسیقی کودک ؟اصلا چه تاثیراتی داره....و چه مدت زمان طول میکشه، کلا هر اطلاعاتی ک دارین ب اشتراک بزارین لطفا سپاس

سبزوار وطن من ...

بنظر من نصف بیشتر کلاسایی که مادرا بچه‌ها رو میفرستن اصلا لازم نیست فعلا یاد بگیرن

مامانا برا کلاس گذاشتن خودشون یا اینکه از بقیه عقب نمونن اینکارو میکنن.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دختر من الان ۹ ماهه دوره تبلک میره اونجا با نت ها اشنا میشن شیکر میزنن چوبک میزنن خیلی انتظار زیادیه که از بچه ۴ ساله بخوای یهو ساز تخصیصی یاد بگیره دختر منم چهار سال و نیمه است 

خدایا دریا دریا شکرت
عزیزم دختر من الان ۹ ماهه دوره تبلک میره اونجا با نت ها اشنا میشن شیکر میزنن چوبک میزنن خیلی انتظار ...

بله،منم می‌خوام بفرستم دوره موسیقی کودک رو بگذرونه،عزیزم شما تجربه دارین کلاسش رو خصوص بزارم یا گروهی؟کدوم بهتره و اینک چقدر روی اعتماد بنفس ...تاثیر گذاشته

سبزوار وطن من ...