یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عززرم برای پوست چرب چه سرمی خوبه دکتر برام سرم ویتامین سی نوشته پوستم روبه تیرگی داره میره
خودشون نگفتن چه برندی؟
ویتامین سی حساسی زاس قبلش حتما باید تست بگیری
ویتامین سی بین ایرانی ها ویتالیر خوبه
"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمیبیند. نادیده میمانَد و میمیرد. میفهمی چه میگویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمیفهمد."متصلست او.❤ نیست از جیب تو بیرون گوهر مقصود تو.🦋
"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمیبیند. نادیده میمانَد و میمیرد. میفهمی چه میگویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمیفهمد."متصلست او.❤ نیست از جیب تو بیرون گوهر مقصود تو.🦋
یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه ❤️❤️❤️
من از بازار خریدم داخل خود مغازه ها و داروخانه های اینجا پیدا نکردم ؛ یک بار در روز روی صورتی که هنوز یکم خیسه بزنید چون صورت خشک باشه اونقدر نتیجه نمیده
و اینکه زیر پرایمر یا کرم هم سعی کنید استفاده نکنید کرم تون کیکی میشه
نه اونقدر چه برندیه ویتامین سی؟ احتمالا پوستتون خیلی حساسه، چون معمولا پوستای حساس نمیسازه بهشون
هیسدالین جوش نمیزنم پوستم لیزر کردم بعد لیزر روشن کننده درمالیفت میزدم شبها بعد منافذم باز شد رفتم پیش دکترم که این سرم ونوشته شبها بزنم به جای اون روشن کننده اما انگار پوستم داره تیره میشه
چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔