2777
2789
می‌دونم این یکی از فوبیاهای زندگیمه ولی از نظر روانشناسی هم این کار غلطه هم برای خودش هم برای بچه ها ...

بله ،ولی فک نکنم اسی به کسی یا به بچه هاش در مورد این رابطه گفته باشه 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

می‌دونم این یکی از فوبیاهای زندگیمه ولی از نظر روانشناسی هم این کار غلطه هم برای خودش هم برای بچه ها ...

بله حرف های شما درسته.  من چیکار کنم؟کات کنم؟ببین من ببهش اعتماد دارم و نمیتونم به هیچ کس دیگه ای اعتماد کنم. تو این مدت چند مورد بوده فقط بلاک کردم از ترسم. تصورم اینه همه قصد بدی دارن. ولی خب این آقا باشخصیت خانواده ش خوبن دنبال تیغ زدن اینا نیست. منو فقط واسه خودم میخواد قبلا هم میخواست من رفتم. الانم نمیخوام وارد زندگیمون بشه. به ضرر بچه هامه

عزیزم تنها کسی که میتونه بهمون کمک کنه فقط و فقط خودمون هستیم. اتفاقیه که افتاده هیچ چاره ای هم نداریم خواست خدا بوده اینطور تو جوونی شکست بخوریم. ولی دستات را بزار رو زانوهات و پاشو، دوباره رو پاهای خودت  وایسا. اون دیگه رفته خدابیامرزتش با فکر کردن به خاطراتش خودت را عذاب میدی .دیگه باید کنار بیای، به فکر ساختن یه زندگی جدید  باش 

بله حرف های شما درسته. من چیکار کنم؟کات کنم؟ببین من ببهش اعتماد دارم و نمیتونم به هیچ کس دیگه ای اع ...

وقتی یه مورد مناسب میبینی اگه بچه هات را قبول میکنه چرا که نه، تو جوونی و حق زندگی داری.

البته اصلا وابستش نشو . حست جوری باشه که اگه یه روز جدا شدید ضربه نخوری

عزیزم تنها کسی که میتونه بهمون کمک کنه فقط و فقط خودمون هستیم. اتفاقیه که افتاده هیچ چاره ای هم ندار ...

ممنون عزیزم انشالله که بتونم. دخترام حالشون خوبه و من تمام تلاشمو کردن نبودن باباشون رو حس نکنن. جو خونمون خیلی شاد و دار و ندار من هستن. انشالله شما هم به آرامش برسی

وقتی یه مورد مناسب میبینی اگه بچه هات را قبول میکنه چرا که نه، تو جوونی و حق زندگی داری.البته اصلا و ...

خب زیاد مناسب من نیست. مجرد و تجربه نداره. بعد فوت همسرم دیگه رفتن هیچ مرد دیگه ای اونقدر عذابم نمیده. همسرم بهترین مرد دنیا بود فرشته بود. اینم خوبه ها حتی مالی و تحصیلی بالاتر ولی همسرم پاک بود. مطمینم تو بهشت

هنوز که خیلی زود.. من حتی به خواهرم هم نگفتم خجالت میکشمم😔

اصلا به هیییچکس نگو ،،اولا دیدگاهشون نسبت به شما عوض میشه دوما معلوم نیس ته این رابطه چیه پس لزومی نداره به کسی غیر خودت بگی

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

اصلا به هیییچکس نگو ،،اولا دیدگاهشون نسبت به شما عوض میشه دوما معلوم نیس ته این رابطه چیه پس لزومی ن ...

از نظر من یه رابطه بی سرانجام. و شایدم به زودی تموم شه.‌خودش میگه تا ابد پیشت میمونم بدون تو نمیتونم. میگه این سالهایی که نبودی خیلی عذاب کشیدم دیگه نمیرم!

حالا ببینیم چی میشه