2777
2789
عنوان

چون با معلم پسرمو زده بود دعوا کردیم اسکرین شات پیامامون

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 149 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلم بچتون رو مییییییزنهههههه بعد نمیرین پاره اش کنید!!!!!!  میشینید باهاش پیام میدین !!!!

خدا میدونه تپش قلب گرفتم 

اصلا حالم بد شد 

کاش تاپیک رو نمیدیدم

خدااایییی نکرده اگر معلم با بچه من همچین رفتاری کرده بود شوهرم که هیچ من خودم میرفتم تیکه تیکه اش میکردم 

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

برو اداره داد وهوار کن چتارو  نشون بده بگو هرچی میشه میگه جاشو عوض کنین ببریدش جایه دیگه دفعه دیگه هم اصلا باهاش بحث نکن ومحلش نذار یه مشت فرهنگیه بی فرهنگ وبیسواد جمع شدند پسر تو هم اگه فضولی وبی ادبی کرده که تو خودت مادرشی میدونی این چیزارو  به درستی باهاش حرف بزن پشت پسرت باش اما برای فضولی وبی ادبیش حامیش نباش چون بدتر میشه هرچند هیچی کتک زدن دانش اموز رو توجیه نمیکنه

رفتم کعاون اجرایی مدرسه گفت ما نه به حرف معلم کلاس رو عوض میکنیم نه حرف شما.ولی مدیر عوضی حرف معلم ر ...

کاش همسرت میرفت

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

پس گردنی که خوبه من همیشه بابت هم کلاسی های حرومزادم که هر بلایی سرم میوردن تو هنرستان کتک می‌خوردم و یکبار با یکی از بچه ها دعوام شد ناظم حرومزاده اومد. داشت خفم میکرد منم تا میخورد گرفتم زدمش بیارم معلم به نا حق با چوب منو زد منم گرفتم با همون چوب زدمش چون داشت میزد بع بدنم بعدشم اگه بچه شما واقعا شلوغی می‌کنه باید از کلاسش اخراجش کنه و بفرستتش بیرون نه اینکه کتکش بزنه 

هیچی نرفتم دنبالش

برا چی نرفتی دنبالش ؟؟؟

برو مستقیم حراست 

برو اداره کل 

به غلط کردن بندازش 

پیام چه دردی ازت دوا میکنه

خدایاااا 

اون بچه پشتش به شما گرمه مثلا

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲