قبلا هم زده بود.وقتی دوستش امد گفت خاله پسرتو زد.بد زد.معلم گفته اگه برید به پدر مادرتون بگید بدترمیزمتون.رفتم مدرسه باخونسردی واحترامم گفتم چرا پسر منو زدین؟شروع کرد گفت خانوم بچت شیطونه شلوغه.گفتم هرچی حق ندارین بچه رو بزنین.برگشت گفت من تعین می کنم برگشت به هم بی احترامی کرد میایی عصابمو بهم میریزی دوست نداری بچه تو ببر کلاس دیگه.منم گفتم شما اینو نمیتونی بگین .بچه رو از کلاس بیرون کرد(چون حامیش مدیره و دانشجوش بوده زمانی.تازه فهمیدم)منم رفتم اموزش پرورش و...بیاین عکس چتام با معلم رو بدم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
برو اداره داد وهوار کن چتارو نشون بده بگو هرچی میشه میگه جاشو عوض کنین ببریدش جایه دیگه دفعه دیگه هم اصلا باهاش بحث نکن ومحلش نذار یه مشت فرهنگیه بی فرهنگ وبیسواد جمع شدند پسر تو هم اگه فضولی وبی ادبی کرده که تو خودت مادرشی میدونی این چیزارو به درستی باهاش حرف بزن پشت پسرت باش اما برای فضولی وبی ادبیش حامیش نباش چون بدتر میشه هرچند هیچی کتک زدن دانش اموز رو توجیه نمیکنه
پس گردنی که خوبه من همیشه بابت هم کلاسی های حرومزادم که هر بلایی سرم میوردن تو هنرستان کتک میخوردم و یکبار با یکی از بچه ها دعوام شد ناظم حرومزاده اومد. داشت خفم میکرد منم تا میخورد گرفتم زدمش بیارم معلم به نا حق با چوب منو زد منم گرفتم با همون چوب زدمش چون داشت میزد بع بدنم بعدشم اگه بچه شما واقعا شلوغی میکنه باید از کلاسش اخراجش کنه و بفرستتش بیرون نه اینکه کتکش بزنه