2777
2789
عنوان

چون با معلم پسرمو زده بود دعوا کردیم اسکرین شات پیامامون

| مشاهده متن کامل بحث + 5552 بازدید | 149 پست

گوه خورده کتکش زده بی شرف

برو شکایت کن

مدرسه پسرتو عوض کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

خب کلاسشم عوض کن که هی نگه بره ته کلاس من باهاش کاری ندارم ....واقعا راست میگن شعور ادما ربطی ب تحصیلاتشون نداره

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر اعصابم بهم ریخت 

چرا دنبال شکایتتو نگرفتی ؟😠 

چرا اجازه میدی با بچه اینطوری رفتار کنن؟

اداره کل رفتی؟

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

عزیزم بارها پیش اومده توی مدرسه بچه ها درمورد کتک زدن معلم اغراق کردن حتی دروغ گفتن مطمئنید یچه تون رو کتک زده ؟ چون همین هفته پیش یه بچه ای اومد دفتر با اولیاش که خانم فلانی من رو زده روبرو که شدت حرفشو پس گرفت گفت نه خانم بهم چشم غره رفته من گفتم کتکم زده

خوب کردی شکایت کردی، بیشترین آسیبو خودشون به بچه ها و جامعه میزنن ، کمترین ساعت کار و بیشترین تعطیلی را دارن ، بعد تو همون چهارساعت هم نمیتونن درست با بچه ها رفتار کنن، ادعاشونم از همه مشاغل بیشتره 

سراسر زندگی من معجزه بود 

حالا مگ چیه پس گردنی

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

کار معلم اشتباه و معلومه ادم درستی نیست

اما شما هم رو تربیت بچه تون کار کنید 

یادش بدید بزرگتری و کوچکتری رو

کلاس درس جایی شیطونی و شلوغی نیست

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
مرتیکه میگه رفتی خودتو خراب کردی

من بودم حتی جوابشم نمیدادم بلاکش میکردم🤣بعد میگفتم ایجاد مزاحمتم میکنه قشنگ میشستمش ک دیگه از گاو بودنش دست بکشه ک معلم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خب کلاسشم عوض کن که هی نگه بره ته کلاس من باهاش کاری ندارم ....واقعا راست میگن شعور ادما ربطی ب تحصی ...

رفتم کعاون اجرایی مدرسه گفت ما نه به حرف معلم کلاس رو عوض میکنیم نه حرف شما.ولی مدیر عوضی حرف معلم رو قبول کرده بود که کلاسشو عوض کنه