2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 126242 بازدید | 759 پست
اره عزیزم اومد رسوند خودشو مرسی که به فکر بودین

قربونت برم ،خداروشکر بخیر گذشت ولی درکل یه وقتایی هست ادم دلشوره و ترس زیادتر از حد معمول داره فکر کنم دیشب واسه شما اینطوری بود

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا اینقد خندیدم ،هم دل اسی رو خالی کردی ،هم بنظر میاد واقعی باشه چون خیلی تو جامعه پیش اومده ،،حر ...

نه تو دلم خالی نشد واقعا

چون مطمئن بودم شوهرم کجاست با برادر شوهرم و دامادشون رفته بودن حتی قبلش باهاش تصویری صحبت کرده بودم باغ دامادشون میوه هارو نشونم میداد حتی وقتی اومد برام نارنگی هم از درخت کنده بود آورده بود تازه ی تازه 

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
قربونت برم ،خداروشکر بخیر گذشت ولی درکل یه وقتایی هست ادم دلشوره و ترس زیادتر از حد معمول داره فکر ک ...

اره دقیقا همینطوره آخه قبلش هم توی سایت بودم و برای یکی از کاربرا تجربه های ترسناکم رو میگفتم همون لحظه این اتفاق افتاد

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
😂😂😂😂😂صدای مردونهیبار یه بنده خدایی هرچه زنگ میزد خونه دوست پسرش باباش ورمیداشت به من گفت تواین ...

😂😂😂😂😂

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

بخدا اینقد خندیدم ،هم دل اسی رو خالی کردی ،هم بنظر میاد واقعی باشه چون خیلی تو جامعه پیش اومده ،،حر ...

ولی بخدا من شوخی کردم آخه اگه م خدایی نکرده ب فرض مثال دور از جون همچین چیزی بود آخه چرا خانومه باید اونو ول کنه بیاد دم خونه اسی🤣🤣🤣🤣

وای الان دیگه خونه میمونه؟ خیلی سخته درکت میکنم عزیزم انشاالله روح مادرتون هم در آرامش باشه براشون ص ...

مرسی عزیز دلم لطف کردین.امین .آره عزیزم الان خداروشکر صبح میره ظهر میاد سرویس بهداشتی رو هم آوردیم داخل

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

اره دقیقا همینطوره آخه قبلش هم توی سایت بودم و برای یکی از کاربرا تجربه های ترسناکم رو میگفتم همون ل ...

درکل سعی کن وقتی تنهایی کسیو خونه راه ندی، گفتی همسایه هاتو خوب نمیشناسی اخه ، شاید یکی واسه امار گرفتن بیاد

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

چند وقت پیش شوهرم شبکار  بود همسایه مون افغانی بود اومده بود ازم نرده بوم بگیره 

دوتایی با خواهرش اومده بودن 

داخل حیاط نگاه کرد گفت خونتون همسرت نیست 

گفتم  شوهرم داره میره سرکار شب کاره 

کلا اون  شب تا صبح نخوابیدم 

ولی واقعا تو این زمونه به نظرم اصلا نباید با همسایه ناشناس زیادهمکلام بشی