2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 103640 بازدید | 650 پست
یکیو داشته باش که اگه اتفاقی افتاد بیدار باشه زنگش بزنی، مثلا خود همسرت یا خواهری کسیهر اتفاقی افتاد ...

اره واقعا باید یکی مواقعی که تنهام پیشم باشه اشتباه کردم 

به شوهرم زنگ زدم میگه تا یه نیم ساعت دیگه میرسم ولی تا برسه نصف عمرم رفته 

خداروشکر شماها هستین یکم باهاتون حرف میزنم کمتر میترسم

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)
عزیزم تو مگه داروخانه شبانه روزی هستی که این موقع شب به اون قرص دادی!!!! بگو خودسر دارو مصرف نمیکنم. ...

منم دارم به همین فکر میکردم اسی خیلی پر دل و جراتی شوهرتم باشه باید زنگ بزنه حالا ایفون نیست به گوشیت مطمین باشی خودشه بعد بری تو حیاط در باز کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدمای قابل اعتمادی هستن؟واس هرکی دروبازنکن

نمیشناسمشون زیاد

ولی راستش چیز بدی ازشون ندیدیم 

زنه هم کلا یه جور ترسناکیه نمیدونم شاید من زیادی میترسم 

میشه مگه واا

اره 

الان ساعت از نیمه گذشته ، میتونه صدا مردونه در بیاره فحش بده بگه چرا الان در زدین 

باش حق با تو [رفقا عضو جدید نیستم.کاربری اصلیم به علت شرکت در تاپیک ممنوعه تعلیق شد،پشیمونم نیستم🪽]

عزیزممم نترسسس همسایه های مام بیشعورن میان تو خونه وقتی در بازه تازه حتی یبار یه گدا اومده نشسته بود ...

وای چقدر بد 😕 

باورت میشه از ترس تو تختم نشستم حتی ببخشید ببخشید اینو میگم ولی دستشویی هم دارم میترسم برم 

نترس عزیزم آیه وجعنا من بین ایدیهم سدا و من خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لا ببصرون رو بخون

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...