2777
2789
عنوان

زن همسایمون منو میترسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 41095 بازدید | 486 پست
منم میترسم بدجور یکی منو آروم کنه 😂😂

ببین این یه همسایه فضوله که در اوج سردردش بازم فضولی میکنه همین😊هیچی نیست وقتی دید شوهرش الان میاد دو دلیل داشته یا شوهرش یه آدم خیانتکار که دیر میومده خونه به عالم آدم شک داره یا حسودی کرده همین 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

سلام

من مشکل مالی دارم.ممکنه برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستید هدیه به فاطمه زهرا(س)

هر کسی فرستاد لایک کنه تا منم واسش صلوات بفرستم.ممنونم❤

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭 مرسی عزیزممم

شوهرش معلوم نیست کیه چجوریه خیانتکاره که به عالم آدم شک داره بخاطر همین به حرف اسی حالت تمسخر گرفته یا حسود، مام ازین همسایه های فضول داریم کم مونده بگن شلوارت بکش پایین ببینیم شورتت چه رنگیه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چشم عزیزم توهم برای من بفرست

چشمات سلامت

۱۴صلوات واست فرستادم

ان شاء الله حاجت رواییت

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا راپانزل ارزوها داره، خودت کمکش کن.  
من نزدیک ده سال متاهلم شوهرم بیشتر خونه نیس شبا.ولی هنوزم بادوتا بچه شبا میترسم و اکثرا بیدارم تا صب ...

منم۲۰ساله خونه خودمم.نصف ماه رو شوهرم خونه نیست.شب تاصبح نمیخوابم

هواکه روشن میشه تازه وقته خوابه منه

بااینکه بچه هام بزرگ شدن بازم از تنهایی حتی روز میترسم

خونم طبقه چهارم ودو واحدیه .

تنهایی واقعا سخته