2777
2789
عنوان

دغدغه ذهنی تون چیه الان

| مشاهده متن کامل بحث + 4764 بازدید | 183 پست
ممنون عزیزم

دعام کن

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396را درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

نه پنج سال وایستادی که پول جمع کنه خونه بخره دیگه وقتی نمیشه هرچه زودتر فرار کنی بهتره البته اگه توی ...

تو یه خونه هستیم و مشکل اینجاست پول جمع نکرده تازه رفته سرکار میتونه اجاره بده وگرنه تا حالا پولی نداشتیم که بریم

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلا نداری بفروشی بزاری رو ماشین بابات

خیلی ناچیزه.  اونم چون همسرم خریده نمی تونم بفروشمش برای پدرم. اگه بگم همسرم نه نمیاره، اما من حاضر نیستم حتی اندازه یک هزارم پدرم زیر دین دامادش باشه یا خدایی نکرده یه روزی همسرم بگه تو به خاطر پدرت این کارو کردی 

برای همین میگم قسط باشه خودم کار می کنم و با عشق اقساط رو  پرداخت می کنم 

الان پراید 93 حدود 200 قیمتشه یه 50 تومن دیگه بزارین روش یه 206 مدل 86 گیرتون میاد حتما که نمیخاد نو ...

اتفاقا دیدم آگهی ها رو ولی میگم نرم یه ماشین بگیرم بدتر پدرم هر روز مجبور باشه براش خرج کنه .. نو هم نمیخوام. 

مدل ۹۵ به بالا باشه حداقل، ماشین سرحال باشه

خیلی ناچیزه. اونم چون همسرم خریده نمی تونم بفروشمش برای پدرم. اگه بگم همسرم نه نمیاره، اما من حاضر ...

سلام عزیزم، ما تو اطرافیان و همسایه ها داریم قرعه کشی خانگی میکنیم،اونایی که حقوقشون بالاس تا ۳۰۰،۲۰۰ تومن هم قرعه کشی میکنن و ماهانه هر بار به اسم یکی درمیاد

اگه شما هم دارین قرعه کشی یا همون وام خونگی کن 

مثلا ۲۰نفر،ماهی ۱۰تومن

خودتم سرگروه باش و اول نفر خودت وردار.

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

باردار شدنم دغدغه این روزهای منه

منم این دغدغه رو دارم. 

سال تحویل ۱۴۰۳ حرم امام رضا بودم به خودم قول دادم تا آخر سال پیگیری های درمانی رو انجام بدم و باردار بشم. از همون موقع کارهای پزشکی رو شروع کردم ولی خب هنوز به انتقال جنین نرسیدم. 

امیدوارم هر کس نی نی میخواد زود مادر بشه. انتظار سخته

چه سخت. خدا کمکت باشه عزیزم.

بریدم دیگه سندروم نفروتیک بیماری خودایمنی خدایا خستم تموم شه کورتون میخوره بمیرم تموم شه فقط

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید