2777
2789
صمو گذاشتم واسه موفقیت شعلیم و خیلی امید وارم بهشدکترم ک این چند سال یه عالمه رفتیم هنوزم ماهی دوبار ...

در مورد بچه برو دکتر و امیدوار باش و از خدا زیاد بخواه

اره خودم همه چی تمومم و خواستگارای زیادی هم دارم ولی در حدم نیستن هیچ کدومیعنی کسی که تمام معیارهای ...

خب باید صبور باشی. اخه با این شرایط اکثر جوون ها تو زمینه مالی لنگ میزنن. ولی نگفتی یه پسر همه چی تموم چطور پسریه. برام سوال شد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب باید صبور باشی. اخه با این شرایط اکثر جوون ها تو زمینه مالی لنگ میزنن. ولی نگفتی یه پسر همه چی تم ...

مثلا۳۰ساله نمیتونه یه ماشین ِ خوب داشته باشه؟

باباش نمیتونه واسش خونه بخره؟والا ما هر چی عنتر قیافه دیدیم همشون پولدار تور کردن

کسیه که با اصل و نسبه با فرهنگ و باکلاسه خوشگل و خوشتیپ و قد بلند و پولدار و بااخلاق و دست و دلبازه خانواده خوب داره

مثلا۳۰ساله نمیتونه یه ماشین ِ خوب داشته باشه؟باباش نمیتونه واسش خونه بخره؟والا ما هر چی عنتر قیافه د ...

پس از وضعیت اقتصادی امروز بیخبرین. ماشین خوب میدونی چنده؟ چرا انتظار داری پسری که همش سرش تو کار و درس بوده و به امید بازوی خودش تلاش میکنه باباش براش یه خونه خریده باشه. ازین پسرهای خوبی که شما میگی تو داستانهای و فیلم تلویزیونی میبنیشون. بنظرم باید یه عالمه صبر کنی. خودت ماشین داری یا بابات برات خونه خریده؟ اگه اینا رو داری منتظر باش بنظرم بهتره. چون اگه طرف نداشته باشه احتمالا تحقیرش خواهی کرد

من شاید جای بچه شما باشم یا شایدم جای خواهر کوچک تر شما چون نمیدونم چند سال اختلاف سنی داریم اما این ...

خداروشکر ک بهتر شده وضعیت شما 

انشالله خدا نگاه ب دلت بکنه و از زبونت بشنوه

دبیرستان چه رشته ای بودی؟ بعد دانشگاه چه رشته ای رفتی؟یعنی ۴ بار کنکور شرکت کردی؟ چی میخواستی قبول ش ...

با افسردگی واضطراب من رشتم تجربی بود پیراپزشکیارو میخواستم تو چی اوردی؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

الان بگیم مبارکه یا زوده؟

خدا از دهنت بشنوه 🥲🤍

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
پس از وضعیت اقتصادی امروز بیخبرین. ماشین خوب میدونی چنده؟ چرا انتظار داری پسری که همش سرش تو کار و د ...

خونه رو نداشت هم عیب نداره

ماشین هم در حد یه تومن 

اینو دیگه همه میتونن بخرن !خودم اگه بابام خونه و ماشین بخره بهم خرم مگه شوهر کنم