2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عمرن به مامانم بگم بعد مرک داداشم هنوز افسرده اس ۲ سال داداشم فوت شده

اخی خدا بهش صبر بده. خدا داداشتو بیامرزه.

الان بیشتر از همه به  حمایت روحی احتیاج داری.  من اینجا هستم هر شب لازم بشه بهت یاد آوری میکنه به زودی خوب میشی

اخی خدا بهش صبر بده. خدا داداشتو بیامرزه.الان بیشتر از همه به حمایت روحی احتیاج داری. من اینجا هست ...

خیلی ممنونم خدا رفتگانتون رو بیامرزه کم کم باید به شوهرم بگم دیگه بخوام و نخوام میفهمه

خیلی ممنونم خدا رفتگانتون رو بیامرزه کم کم باید به شوهرم بگم دیگه بخوام و نخوام میفهمه

اره باید بگی. و اینکه واقعا نیاز به حمایت روحی برای بیمارای سرطانی مهمتره. اگه تا فردا نگی خودم دعوات میکنم

دوس دارم به زودی بیای بگی عه به آرزوم رسیدم

قربونت بشم و هم‌چنین خودتت عزیز دلم😘😘

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

آرزوم دانشگاه و رشته مورد علاقه ام بودهیچ وقت روزی که برای اولین بار وارد دبیرستانم برای ثبت نام تو ...

منم مثل تو تهش رفتم دانشگاه آزاد رشته ای که دوستش ندارم بعد چهارسال کنکور فقط یه روح وروان نابود برام موند

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

آرزویی ک من دارم شاید واسه خیلی از مردم اصلا آرزو نباشه

آرزو دارم شوهرم بره سر یه کار دائمی و همیشگی و حقوق ماهیانه و همیشگی داشته باشه 

بتونه یه خونه مناسب اجاره کنه که همه چیز داشته باشه مثلاً حمام داخل خونه باشه . روشویی داشته باشیم . دستشویی آب سرد و گرم داشته باشه . کولر داشته باشیم واسه تابستون.  کابینت و کمد دیواری داشته باشیم . 

اخلاق و طرز فکر شوهرم بهتر بشه 

افسردگی خودم درمان بشه 

بچه هام روحیشون بهتر بشه 

مثلاً چند ماهی یه بار بریم یه پارکی چیزی  واسه تفریح بچه ها شهربازی مثلاً 

واسه بچه ها کیک تولد بخرم 

واسه بچه ها خوراکی و لباس و کفش و خوب بخرم 

مثلاً پول داشته باشم برم آرایشگاه واسه خودم 

خیلی چیزای کوچک ک شماها الان دارین و واستون عادیه آرزوی من و یا بعضی  دیگه از مردم هست 

امیدوارم این چیزای کوچک آرزوی هیچ کس نباشه .

منم مثل تو تهش رفتم دانشگاه آزاد رشته ای که دوستش ندارم بعد چهارسال کنکور فقط یه روح وروان نابود برا ...

دبیرستان چه رشته ای بودی؟ 

بعد دانشگاه چه رشته ای رفتی؟

یعنی ۴ بار کنکور شرکت کردی؟ چی میخواستی قبول شی؟

واقعا خیلی سخته یعنی وحشتناکه

من امسال برای اولین بار کنکور شرکت کردم و دیدم از لحاظ روحی و اینا آدمی نیستم چند سال بمونم برای همین ، همین سال اولی میخوام برم دانشگاه

چطوری ۴ سال تونستی خونه بشینی درس بخونی🥲💔