2777
2789
از رو رفتار حدس زدم وابستگی بیش از حد داری. ادمهایی که موقع انتخاب عجولن وقت اضافی برای گریه کردن ...

جدی میفرمای؟پس خیلی زود نتیجه گیری کردی چون من رابطه یه سال رو یه شبه بدون خداحافظی تموم کردم و یه هفته ناراحت بودم فقط🤲🏻🗿

عاشق نشدی اینجوری میگی ربطی به طرحواره اینا نداره

عاشق هم شدم. ولی هنوز تجربه به دست نیاوردی که بفهمی عشق چیزی جز هورمون نیست . محبت اصله ماجراست که بدون شناخت و زیر یه سقف بودن بدست نمیاد. خیلی از عاشقهایی مثه تو رو دیدم که به شش ماه نرسیده طلاق گرفتند و همددیگه رو فحش میدادن یا ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم خودتو خوب گول نزنی. اگه میخای محکش بزنی ببینی میخادت به بابات معرفیش کن. ما مردها همو بهتر ...

عههههه تو مردی 😐

دارم باهات خواهرانه درد و دل میکردماااا ،رکب خوردم😐😂

من به بابام معرفیش کنم !! عمرا !! فعلا صحبت هم نکردیم حداقل رابطه مون نزدیک تر بشه.. بعدم خودش و پدرش باید با بابام صحبت کنه نه من به بابام بگم از یه پسره خوشم اومده ..🥴

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
مبارکه . خدا رو شکر

ممنون مهربون

ان شا الله به حق امام حسین و محسن فاطمه شما هم‌دلتون شادشه

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت فاطمه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
جدی میفرمای؟پس خیلی زود نتیجه گیری کردی چون من رابطه یه سال رو یه شبه بدون خداحافظی تموم کردم و یه ه ...

جدی میفرمایید الان یکی داشت از ناراحتی عصبی و ازین چیزا حرف میزد. عه نکنه من بودم؟ ولی بعنوان برادر بزرگتر بهت میگم برو مشاور باهاش حرف بزن. اگه مشاور قبول نداری با بابات حرف بزن. هنوز خیلی زوده جنس مخالف رو بشناسی

عاشق هم شدم. ولی هنوز تجربه به دست نیاوردی که بفهمی عشق چیزی جز هورمون نیست . محبت اصله ماجراست که ب ...

هر دو نفری میتونه با شناخت همدیگه کنار بیان هرجوری شده اون وسط یه علاقه ایم داشته باشن ولی عشق چیزی نیست که صرفا با کنار هم زندگی کردن به وجود بیاد اصلا عشق برای بعد فیزیکی نیست🤲🏻

هر دو نفری میتونه با شناخت همدیگه کنار بیان هرجوری شده اون وسط یه علاقه ایم داشته باشن ولی عشق چیزی ...

از نسل شما  و یک دو نسل قبل شما همین استدلال رو خیلی ها شنیدن. الان تهش یه سری دختر افسرده هستن که فکر میکنن همه پسرا مثه عشقشون عوضی هستن.

منو میخای گول بزنی یا خودتو. من دارم بهت با دید تجربه یه چیزی رو میگی داری با کی میجنگی. اگه برای خودت دل میسوزونی رو حرفم فکر وگرنه  خوشبخت شدن یا بدبخت شدنت کوچکترین اثری رو زندگی من نداره

جدی میفرمایید الان یکی داشت از ناراحتی عصبی و ازین چیزا حرف میزد. عه نکنه من بودم؟ ولی بعنوان برادر ...

اون فرق میکنه برای موضوع ۵ سال پیشه برادر تو هنوز هیچی از زندگی من نمیدونی حتی اسممو فرت فرت میگی برو پیش روانشناس عشق نیست وابستگیع😐

اون فرق میکنه برای موضوع ۵ سال پیشه برادر تو هنوز هیچی از زندگی من نمیدونی حتی اسممو فرت فرت میگی بر ...

میگم خودتو گول نزن یه جور دیگه میخای دلیل بیاری. اصن لازم نیست از زندگیت چیزی بدونم حرفات بوی خطر میده. من شرط بلاغ با تو میگویم. خواه پند گیر خواه ملال  . فوقش بعد افسرده میشی ولی قول بده بخاطر عشقت بعدن به همه پسرا فحش ندی باشه؟