2777
2789
من ۷۶ میلیون عملم شد ، ۲۸ میلیون بیمارستان خصوصی ، ۶ میلیون هزینه گن و دارو ، البته ماساژ از بیرون ه ...

هم هزینه اش زیاد شده هم مراقبتاش خیلی زیاده 🫠🫠🫠🫠

درد چی چقدر درد داشت؟؟؟ مث سزارین یا بیشتر بود؟؟؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
هم هزینه اش زیاد شده هم مراقبتاش خیلی زیاده 🫠🫠🫠🫠درد چی چقدر درد داشت؟؟؟ مث سزارین یا بیشتر بود؟؟ ...

تا دو ماه اول روزی هزار بار مردم و زنده شدم ، سه بار سزارین شدم ، یک به هزاره 

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.شما قد و وزنت چقد بود که تا دوماه درد داشتی ؟ آخه همه میگن یه هفته اول یا تا قبل کشیدن درن خیلی درد داره؟

خب چرا تن به همچنین دردی دادی دختر 🥴🥴🥴

کی بچه هات نگه میداشت چجوری دستشویی میرفتی؟ من با یک سزارین مردم  وحشتناک بود 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

سلام عزیزم

سونوی قبل عمل برای شمام جدار شکم اینا بود؟ نیاز ب ناشتا بودن داره؟

ی سوال دیگه ببخشید هزینه بیمارستان با همون هزینه تجهیزات پزشکی ک گفته واریز کنیمه دیگه اره یا هزینه بیمارستان جدا بود براتون؟؟

بحث با الاغ ممنوع⛔️☺️مامان قرتی پسراام🩵💙

بله پرستار میاد برای ماساژ ابدو درد نداره لیپو دردش بیشتره ماساژ تا ۱۰ روز بعد عمل درد زیادی داره

عزیزم شما که ابدو و لیمو انجام دادید و ترانسفر به باسن ،نحوه خوابیدنتون چه جوری بود؟ باسن درد داره؟ خیلی بزرگ شده؟

سلام عزیزم.شما قد و وزنت چقد بود که تا دوماه درد داشتی ؟ آخه همه میگن یه هفته اول یا تا قبل کشیدن در ...

سلام گلم قدم ۱۶۴ وزن ۸۴ یستگی داره ، بدنم فوقالعاده بد زخمه هستن کسایی که بعد دو هفته سر پا میشن بدن تا بدن فرق داره

خب چرا تن به همچنین دردی دادی دختر 🥴🥴🥴کی بچه هات نگه میداشت چجوری دستشویی میرفتی؟ من با یک سزارین ...

من ۴ تا سقط داشتم ، یه مرده زایی دوتا زنده زایی که دخترم ۶ سالشه و خدا راشکر دارمش 

پسرم تو نوزادی کرونا گرفت فوت شد تو زندگی خیلی سختی کشیدم هم زمان مجردی خانه پدر هم زمان متاهلی ، خانواده شوهرم خیلی آزارم میدادن و اصلا زندگی رو دوست نداشتم ، از خودم متنفر بودم و افسردگی داشتم این عمل رو با تمام سختی هاش به بدن خودم هدیه کردم ، الان بی نهایت عاشق خودم هستم گاهی وقتا این عمل ها مرده رو زنده میکنه

خب چرا تن به همچنین دردی دادی دختر 🥴🥴🥴کی بچه هات نگه میداشت چجوری دستشویی میرفتی؟ من با یک سزارین ...

تا ده روز مادرم پیشم بود عزیزم

سلام عزیزمسونوی قبل عمل برای شمام جدار شکم اینا بود؟ نیاز ب ناشتا بودن داره؟ی سوال دیگه ببخشید هزینه ...

اسی نیست جواب بده من بهت میدم بله جدار رحم باید بدید و فکر نمیکنم ربط داشته باشه به ناشتا بودن مال خودم یادم نیست

اسی نیست جواب بده من بهت میدم بله جدار رحم باید بدید و فکر نمیکنم ربط داشته باشه به ناشتا بودن مال خ ...

مرسی از جوابت مهربون❤️

درد لیپو ابدو قابل تحمله؟

مرسی از جوابت مهربون❤️درد لیپو ابدو قابل تحمله؟

وآسه من نبود ولی ارزشش رو داشت با اینکه خیلی ورم داشتم و همه میگفتن چاق تر قبل شدی ولی شکمم آویزون دیگه نداشتم و لذت می‌بردم 

وآسه من نبود ولی ارزشش رو داشت با اینکه خیلی ورم داشتم و همه میگفتن چاق تر قبل شدی ولی شکمم آویزون د ...

همون لذت بعدش ب همه چی میارزه ب نظرم...

خیلی سختی کشیدی فدات بشم 😔😔😔

خدا بهت صبر بده 

پسرت چند وقته از دست دادی 

منم بعد سزارین دوقلو هام چون توو بارداری شکمم خیلی بزرگ شده بود الان پوستش شل و آویزون شده خیلی‌ زشت شده اما هزینش ندارم

عزیزم شما که ابدو و لیمو انجام دادید و ترانسفر به باسن ،نحوه خوابیدنتون چه جوری بود؟ باسن درد داره؟ ...

باسن درد داره خابیدنش سخته باید بالش بزاری زیر کمر نه من گفتم معمولی بزن بزرگ همسرم مخالف بود

کاربر قدیمی اَم