اسی بخدا مادرم تا خواهرم میاد با ما بد میشه خودش پا میشه غذا درس میکنه با دلخوری و اینا بگی مثلا بده ...
ازدواجکنم میرم پشتمم نگاه نمیکنم تمام رفتاراشو به روش میارمهمشو ازش یه جوری منتفرم حد نداره یه بار بهش گفتم اصلا یه جوری ازش عقده دارم انقدر سر چیزای کوچیکباهاش بد حرف میزنم همینجوری میمونه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به خدا مشاور رفتم اون کمکمکرد یه مدت بهتر شدم ولی باز این رفتاراشو تکرار کرد یعنی حتی انقدر براش مهمم نیستم که رفتاراشو درست کنه حتی انقدرم براش ارزش ندارمکه وانمود که مارو یه اندازه دوست داره من چجوری بپزیرم اخه
عزیزم شرایط سنی و موقعیت مالی هر روز فرق داره شاید یک روزی پدر و مادرم به من بیشتر اهمیت بدن و یک روز به آبجی یا داداشم. مهم این هست ما همه یک خانواده هستیم و از اینکه پدرم برای خواهر یا برادرم هزینه میکنه واقعا خوش حال میشم. یک روز هم به من میرسه. نباید زیاد این چیزها را حساب کنی.وقتیذعشق و مهربانی هست چرا نفرت و حسادت