2777
2789
اعتماد به نفس درونه آدمی هست این که بیای خودتو تعریف کنی ، پز محسوب میشه

من نمیدونم چرا دارم با شما بحث میکنم اصلا ‌

نظر شما مخالف منه دلیلی نداره همدیگه رو قانع کنیم بگیم الا و بلا من درست میگم .

من از شخصیت استارتر خوشم اومده .و به نظرم خیلی جالبه اینجوری فکر میکنه .همون یه همچین چیزی ته ذهنمون هست که قشنگیم خوشگلیم .مخصوصا وقتی به خودمون میرسیم اما الان پشت گوشی و مجازی بلدیم چند تا جمله ی کلیشه ای بگیم که بخواییم ثابت کنیم نه حرف من درسته و ایشون نباید پز بده .

در هرصورت لزومی نداره همو قانع کنیم😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من با این وجود حس میکنم باید 3. 4 کیلو کمتر یشم

به به چقدر خوبی 

قد و وزنت چقدره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
ترس نداره که بخدا ترس نداره

از اتاق عمل بشدت میترسم🥺از یطرف همسایمون عمل کرده الان بعد دوسال دماغش خیلی زشت و کجه فک کنم مدل باربی عمل کرده یه خط باریک زیک زایکی تصور کن

از یطرفم گیر بچمم🥺

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

خوش قد چیه 😂 قدت که معمولیه قدبلتد که نیستی من قدم ۱۷۲ 🤪چاق هم هستی یه رژیم بگیر ۱۰ کیلو کم کنی

قصد توهین ندارم ولی دیدی یسریا قد بلندن ولی خیلی لاغرن و ترکیب قو و وزنشون همخوانی نداره؟؟ اونا بنظرم خوش قد نیستن 

فقط اون ک گفت به عنمون😂😂😂😂افرین بهت😂😂😂😂

خیلییییی باحال گفت🤣🤣🤣🤣🤣

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
من نمیدونم چرا دارم با شما بحث میکنم اصلا ‌نظر شما مخالف منه دلیلی نداره همدیگه رو قانع کنیم بگیم ال ...

منم گفتم این گه فکر میکنه زیباست خیلی قشنگه ول گفتنش توسط خود ادم تو جامعه ما درست نیست چون توجه بالا می بره زشتی های ادم می بینن

هیچ پسری به هیچ دختری بابت خوشگلی حسادت نمیکنه 

ولی کافی یه دختر از بقیه سر باشه تو خوشگلی بقیه نمیتونن طاقت بیارن یه عیب براش میزارن ،😁 من خودم خیلی حسودم بیشتر بابت موفقیت های مالی الان دیگه سنمون جوریه به قیافه و قد دیگه توجه نمی‌کنیم خیلی بچه تر بودیم خیلی برامون قیافه و قد مهمتر بود