2777
2789
عنوان

لعنت به مدیر ساختمون حروم خور

711 بازدید | 77 پست

غلطی کردم خونه مجردی گرفتم تنهایی تو خونمون زیاد مهمون رفت آمد بود بعد اب گرم کن ماه اول درست بودا بعدش خراب شد به صاحب خونه گفتم درست نکرد گفت به من چه رفتم سرویس کار اوردم مسعول ساختمون پرید بیرون فیلم گرفتن های هوی مرد اوردی گفتم خفه شو کثافت مگه همه مثل دختر توعن تا مرده کارت نمایندکی و اینکه هماهنگ کرده بودم با نمایندکی رو نشون داد بازم نذاشت بیارم گفتم بیا خودت وایسا دم در ببین داره اب کرم کن درست میکنه گفت نه بمن چه نمیام تو ام حق نداری تعمیر کار بیاری حالا من خر به خاطر اینکه نرم خونه خانوادکی هیچی نگفتم شیش ماه با اب سسرد ساختم دوش نکرفتم لباس نشستم اب یرد میریختم بدنمو میشیتم بعد 

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

عجب پفیوزیه

خب

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب

خب چرا زیر حرف زور رفتی و از حق خودت دفاع نکردی و شش ماه ساختی! 

اصلا به مدیر ساختمون چه! 

نباید بترسید اینطور مواقع شما بدتر از اون سروصدا میکردید تا حساب کار دستش بیاد

کاربر آقا

بعد دیگه مریض شدم مریضا نتونستم بمونم به صاحب خونه گفتم پولمو بده گفت نصف قرار داد مونده نباید پاشی کرایه خونمم میگیرم خلاصه منم بی حال و فلان برگشتم خونه مادرم یعنی شیش ماه کرایه خونه مفت دادم به کنار دیرزو رفتم تسویه ساختمون حروم خور لعنت بر پدر و مادرش مدیر ساختمون برگشته میگه ۴۵۰۰ بابت اب و شارژ این شیش ماه میگم من که نبودم دید که یبارم تو این شیش ماه نیومدم نه اب مصرف کردم نه حمومی چیزی میگه نه باید بدی یعنی الهی درد به حون اون زن و بچش بیاد الهی داغ سمیه و سعیدش به دلش بمونه خروم خور نمیگی دختر مردم اونحا نبوده که اب و گاز مصرف کنن

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان
امروز گیر دادی به پفیوزا 😂😂

چون پفیوزن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی